Vizitati rubricile noastre:
  Evenimente
  Portalul Iasului
  Director web
 
  Informatii utile
  Atractii
  Obiective turistice
  Muzee, monumente
  Distractie
  Baruri, Cluburi
  Discoteci
  Jocuri de noroc
  Finante
  Banci filiale Iasi
  Case schimb valutar
  La cumparaturi
  Centre comerciale
  Magazine Iasi
  Mass Media
  Ziare, Reviste
  Radio, TV
  Sanatate
  Farmacii non stop
  Spitale, Clinici
  Servicii
  Frumusete, Fitness
  Diverse
  Transport
  Mersul trenurilor
  Companii aeriene
  Taxi
  Turism
  Harta Iasului
  Hoteluri
  Agentii de turism
  Unde mancam
  Restaurante
  Pizzerii
  Fast food
  Telefoane utile 
   
  Diverse
  Horoscop
  Jocuri online
  Downloads
   
  Va recomandam
  Imobiliare Iasi
Florarie IasiNewsletter
Pentru a fi la timp informati despre cele mai noi evenimente si  despre aparitia noilor situri ce au legatura cu orasul Iasi, inscrieti- va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

inregistrare
anulare

 

 

urgente
hoteluri
taxi

   
  

 

Home | Despre IasiFirme si Institutii iesene | Fotografii | Bookmark | Contact

  

 EVENIMENTE IASI
 Propuneti un eveniment

             

 

Evenimente Iasi > Distractie

 

 Afterhills
Şes Bahlui, în zona complexului ERA
23 - 25 iunie 2017
Fii pregatit sa intampini 50 de artisti faimosi si sa asculti o parte din cele mai cunoscute melodii din lume.

ARTISTI INTERNATIONALI CUNOSCUTI VOR FI LIVE PE SCENA AFTERHILLS MUSIC & ARTS FESTIVAL. John Newman, W&W, ATB, Technasia sunt doar cativa dintre cei peste 50 de artisti care vor da startul unui festival unic in Romania.

AFTERHILLS Music & Arts Festival este locul in care minutele se opresc timp de trei zile. Trei zile in care zeci de mii de oameni impartasesc dorinta de a dezlantui emotii infinite. Cele trei scene principale vor fi inconjurate doar de rasarit si apus, iar fiecare participant isi va putea proiecta propriul paradis, marginit doar de muzica si arta. Pentru o experienta completa, punem la dispozitia participantilor zona de food and beverage, cu o multime de optiuni pentru toate gusturile si bugetele, dar si zona de camping, pentru cei care vor sa se bucure in permanenta de atmosfera din perimetrul festivalului. Toata amenajarea va purta semnul neconventionalului si emotia artei.

AFTERHILLS Music & Arts Festival va gazdui zeci de mii de oameni la capatul orasului, intr-un loc ferit de imensitatea cladirilor si agitatia orasului, un loc in care poti vedea infinitul doar prin emotiile participantilor. Arhitectura va completa imaginea fiecaruia despre ceea ce reprezinta paradisul. Toate acestea vor schimba identitatea Iașului timp de trei zile.

Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin And The Backstabbers, Golan vor concerta la cel mai mare festival din Nord-Estul României.

AFTERHILLS Music & Arts Festival aduce pentru prima data in zona de nord-est a Moldovei artisti aflati in topurile de profil din intreaga lume. Fanii EDM, TECHNO, POP-ROCK, HIP-HOP se vor pierde in multime, dar se vor regasi prin muzica lor preferata.

John Newman, la doar 23 de ani, are primele albume si single-uri in primele locuri in topurile din UK. Discul ,,Tribute” si hitul ,,Love Me Again” i-au adus tanarului artist englez satisfactia muncii prin numeroasele nominalizari si participari la cele mai importante evenimente din lume.
W&W, trupa formata din cei doi DJ’s de muzica electronica a debutat in anul 2014 cu piesa ,,Bigfoot”si au avut o ascensiune in topul celor mai buni DJ. In 2016 au lansat „Arcade”, o noua colaborare cu Dimitri Vegas & Like Mike si un solo vocal unic „How Many”.

www.afterhills.com
www.facebook.com/afterhillsfestival


 

 

     

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
 

Copyright © 2002


    Aveti nevoie de un site?

  Nu mai sunteti multumiti de designul sitului dvs. actual?


  Doriti o promovare a firmei sau a sitului dvs. pe acest site al orasului Iasi?