Vizitati rubricile noastre:
  Evenimente
  Portalul Iasului
  Director web
 
  Informatii utile
  Atractii
  Obiective turistice
  Muzee, monumente
  Distractie
  Baruri, Cluburi
  Discoteci
  Jocuri de noroc
  Finante
  Banci filiale Iasi
  Case schimb valutar
  La cumparaturi
  Centre comerciale
  Magazine Iasi
  Mass Media
  Ziare, Reviste
  Radio, TV
  Sanatate
  Farmacii non stop
  Spitale, Clinici
  Servicii
  Frumusete, Fitness
  Diverse
  Transport
  Mersul trenurilor
  Companii aeriene
  Taxi
  Turism
  Harta Iasului
  Hoteluri
  Agentii de turism
  Unde mancam
  Restaurante
  Pizzerii
  Fast food
  Telefoane utile 
   
  Diverse
  Horoscop
  Jocuri online
  Downloads
   
  Va recomandam
  RVL Shop online
Imobiliare Iasi
Florarie IasiNewsletter
Pentru a fi la timp informati despre cele mai noi evenimente si  despre aparitia noilor situri ce au legatura cu orasul Iasi, inscrieti- va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

inregistrare
anulare

 

urgente
hoteluri
taxi

   
  

 

Home | Despre IasiFirme si Institutii iesene | Fotografii | Bookmark | Contact

  

 EVENIMENTE IASI
 Propuneti un eveniment

             

 
 

  Evenimente Iasi > Targuri si Expozitii la Iasi

 
 Bursa locurilor de muncă „ReASPIR CRESCENDO” Iași

Peste 40 de angajatori participă la bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO din Iași. Bursa se adresează persoanelor șomere, în special șomeri tineri și șomeri de lungă durată, dar și persoanelelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul se desfășoară în perioada 2-4 octombrie la Hotel Moldova din Iași, conform următorului program:
- vineri între 10:00 - 19:00
- sâmbătă și duminică între 10:00 - 16:00.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vizitatorii au oportunitatea de participa la seminarii, tombole și activități din cadrul bursei, gândite special pentru ei.
Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din municipiul Iași și județele limitrofe, contribuind astfel la creşterea ratei de ocupare din regiunea Nord-Est

Bursa locurilor de muncă este realizată în cadrul proiectului ReASPIR CRESCENDO, finanțat din Fondul Social European, prin Programul POSDRU 2007 - 2013.

Bursa face parte dintr-o serie de 3 evenimente similare organizate 3 localități diferite – Iași, Brașov și București.

 

Târgului de Cariere la Iași

Cea de-a 9-a ediție a Târgului de Cariere la Iași din 6 și 7 octombrie va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii.

Evenimentul se adresează în deosebi tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă profesională, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatori.

PROGRAM:
- 6 octombrie: între orele 10:00 și 19:00, în Atrium, Palas
- 7 octombrie: între orele 10:00 și 16:00, în Atrium, Palas
Intrarea liberă!

Pasionații în IT au ocazia de a participa, în premieră la TdC Iași, la Speed Coding Challenge, o competiție contracronometru ce presupune rezolvarea unei probleme în diverse limbaje de programare (Java, JavaScript, PL/SQL, C++, Perl, Ruby etc.). La această ediție poți să-ți dovedești abilitățile tehnice în fața angajatorilor la standurile companiilor Optymyze și Silicon Service, iar premiile sunt pe măsură!
 


TARG DE ANTICHITATI 2015

Obiecte vechi de arta si decorative, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica, etc.

Program:
25-27 septembrie, 30-31 octombrie,
27-29 noiembrie, 18-20 decembrie 2015

Locatie: Palas Mall, Iasi

 

Expozitie de carti liliput din colectia lui Mihai Codreanu

Până pe 30 mai vizitatorii se pot bucura de expoziția Elzevire franțuzești de la Muzeul „Mihai Codreanu” (Vila Sonet), care face parte din rețeaua Muzeului Literaturii Române Iași. Expoziția reunește douăzeci de exemplare din Colecția Biblioteca miniaturală ce au aparținut lui Mihai Codreanu, datate la începutul secolului al XX-lea și semnate de nume cu rezonanță: Montesquieu, Benoit, Spinoza, Stendhal, Alfred de Vigny, Omar Khayyám, Plutarque, Héraclite D'éphèse ș.a.. Marile cărți mici, având dimensiunile de 7x10 cm, cu un conținut divers (gânduri și reflecții filosofice, morale, politice, maxime și epigrame), sunt realizate la Paris, la editura/librăria lui Georges Payot înființată în 1912. Toată colecția este cartonată și îmbrăcată în mătase, cu diverse imprimeuri și culori, unele cărți având șnit auriu.

În primele secole ale tiparului, cărţile în miniatură au reprezentat o provocare pentru tipografi şi gravori, realizarea liliputurilor dovedind o adevărată măiestrie din partea lor. Acestea au devenit foarte populare pentru că erau uşor de mânuit, de transportat, încântând cititorii. În secolul al XIX-lea, la Veneţia, a avut loc primul congres de bibliografie din lume şi s-a stabilit ca acele cărţi, cu mărimea comparabilă cu cea a unui pachet de ţigări, să se numească elzevire. Termenul „elzevir” provine de la o celebră tipografie olandeză fondată în secolul al XVI-lea de fraţii El Zevir, familie de tipografi şi librari care au activat la Leiden, Copenhaga și Amsterdam. Tipăriturile elzeviriene erau cărţi de format mic, elegant, cu caractere frumoase şi netede (elzevirian), un model de rafinament tipografic, o adaptare inteligentă la cerinţele unei epoci în care cartea a cunoscut o largă difuzare în aproape toate straturile sociale.

Expoziția Elzevire franțuzești de la Muzeul „Mihai Codreanu” poate fi vizitată de marți până duminică în intervalul orar 10-17 :00. Intrarea este liberă în fiecare primă duminică a lunii.

Mai multe detalii se află pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.roTarg de martisoare si decoratiuni handmade
26 februarie-3 martie 2015, Atrium Palas Mall

Sunteti asteptati la ”Targul de martisoare si decoratiuni handmade” care are loc in perioada 26 februarie – 3 martie, intre orele 10.00 – 22.00, in Atrium Palas Mall Iasi.Târgul de Nunţi Ghid Mariaj
ediţia a VII-a, 6-8 februarie 2015

Expozitia care lanseaza sezonul de nunti 2015 va avea loc in perioada 6-8 februarie 2015, în centrul orasului, la Sala Polivalenta din Iasi.

Targul reuneste firme din diverse domenii, acoperind toata gama de servicii si produse dedicate organizarii nuntii.

Va asteapta oferte de la diversi participanti: case de moda sau importatori de rochii, încaltaminte de ocazie, minunate bijuterii si accesorii, realizatori de invitatii si marturii, servicii foto-video si audio, decoratiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, sculpturi în gheata etc. Tot aici, veti gasi si ofertele celor mai importante sali de nunti din Iasi.

Program: 6,7 februarie - orele 10-19, 8 februarie - orele 10-16


----------------------------------------------------------------------------


Târgul de Crăciun din Iaşi, ediţia a III-a
12-23 decembrie 2014, Era Shopping Park


Consiliul Judeţean Iaşi va organiza a treia ediţie a Târgului de Crăciun din Iaşi. Evenimentul va avea loc în perioada 12-23 decembrie 2014, în parcarea Complexului Comercial Era Shopping Park

Evenimentul este organizat în parteneriat cu SC Ermes Holding SRL, Camera Agricolă Judeţeană Iaşi şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi.

În cadrul Târgului, ieşenii şi nu numai, vor putea achiziţiona decoraţiuni, cadouri, mâncare şi băuturi calde sau preparate tradiţionale realizate de micii producători. De asemenea, Consiliul Judeţean Iaşi va organiza, cu sprijinul Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”, Teatrului pentru Copii şi Tineret „Luceafărul”, Filarmonicii „Moldova” Iaşi şi Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, un program artistic specific Sărbătorilor de Iarnă, în fiecare seară din cele două weekend-uri, respectiv 12,13, 14, 19, 20 şi 21 decembrie 2014.
 

Targul ”Cutiuta cu cadouri”

În intervalul 5 – 28 decembrie 2014, Palas Mall găzduieşte un inedit târg de cadouri. În diferite zone ale mall-ului, clienţii vor descoperi sugestiile Târgului Cutiuţa cu Cadouri. O selecţie cu cele mai inspirate daruri pentru sărbătorile de iarnă este prezentată de expozanţi, la standuri în formă de cutiuţe pentru cadouri.

Vizitatorii vor putea alege din numeroase propuneri pentru a-i surprinde pe cei dragi: decorațiuni pentru atmosfera de sărbătoare, piese de artizanat, dulciuri, articole din ceramică lucrate manual, gadget-uri, jucării, obiecte handmade şi multe alte daruri pentru copii, părinţi sau bunici.Targul pentru fermieri AGRALIM 2014 la Iasi

18 - 21 septembrie 2014


ABplus Events și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță lansarea oficială a platformei expoziționale agricole Ezăreni, în stațiunea didactică a USAMV Iași.

Platformă a fost creată pentru găzduirea evenimentului Târgul pentru fermieri Agralim, într-un concept nou, cu modalități complexe de prezentare a utilajelor și produselor agricole.

Calibrat după noile coordonate ale spațiului generos de 10 hectare avut la dispoziție pe Platforma Expozițională Agricolă „Ezăreni”, târgul organizat în perioada 18 – 21 septembrie 2014 se recomandă prin:

AGRO FARMA – expoziția include demonstrații live cu o gamă variată de utilaje agricole, pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și prezentarea de echipamente pentru fermele vegetale și zootehnice

AGRO FARMA INPUTURI - prezentarea loturilor demonstrative de culturi agricole pe o suprafață de 17.500 de metri pătrați;

AGROZOO – expoziție de animale de rasă și arenă de prezentare

SALON DE FINANȚARE A AGRICULTURII
 

Salonul International de Carte BOOKFEST
3-5 octombrie 2014, Sala Pasilor Pierduti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.


Salonul International de Carte BOOKFEST IASI, aflat la cea de-a II-a editie, este organizat de Asociatia Editorilor din Romania si face parte din cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi (FILIT). In acest interval, publicul iesean se va putea intalni cu oferta de carte a celor mai importante edituri din Romania si va putea participa la evenimente ale caror protagonisti vor fi autorii invitati in cadrul FILIT, dar si oaspeti speciali ai expozantilor BOOKFEST.Romanian International University Fair
9 octombrie 2014, Congress Hall, Palas Iasi


Au inceput inscrierile pentru editia a XV-a a RIUF – Romanian International University Fair. In octombrie, la Iasi te poti intalni cu reprezentanti ai universitatilor din Romania si din strainatate, cu scoli de limbi straine si cu asociatii studentesti. Mai mult, poti beneficia de consiliere educationala sau consiliere in cariera gratuite.

Cum te vezi peste 5 ani? Dar peste 10? Posibilitatile sunt nenumarate, iar facultatea pe care o alegi este unul dintre cei mai importanti factori in construirea imaginii pe care o ai in minte. Poti sa ramai sa studiezi in tara sau poti sa accepti provocarea de a deveni student international. Poti sa alegi inginerie asa cum vor parintii tai sau poti sa studiezi fotografia asa cum iti doresti de cand erai mic. Cum faci alegerea?

La RIUF ti se ofera oportunitatea sa faci ceva pentru viziunea ta. Construit pe principiul dialogului si al interactiunii directe dintre expozanti – universitati din Romania, universitati internationale, scoli de limbi straine sau ONG-uri studentesti – si vizitatori, RIUF iti permite sa primesti raspunsuri la intrebarile tale, sa iti analizezi optiunile si sa iti faci o imagine mai clara despre ce anume ti s-ar potrivi.

Daca nu te-am convins, e cazul sa vii sa vezi singur care-i atmosfera de la cel mai mare eveniment educational din Romania, pentru ca am dat startul inscrierilor.

Inscrie-te online si ramai la curent cu ultimele noutati despre expozanti, despre workshopurile care vor avea loc si tot ce mai ai nevoie pentru ca experienta in targ sa fie cat mai folositoare.

Iar pe final, inca un mic sfat: Urmareste si pagina de Facebook a evenimentului. Nu de alta, dar acolo vei gasi informatii interesante despre universitatile internationale si programele de studii oferite, povesti de succes ale studentilor internationali sau Tips&Tricks pentru o mai buna interactiune cu reprezentantii universitatilor si multe altele.

www.facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair
 

   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Copyright © 2002 CREATIV DESIGN


    Aveti nevoie de un site?

  Nu mai sunteti multumiti de designul sitului dvs. actual?


  Doriti o promovare a firmei sau a sitului dvs. pe acest site al orasului Iasi?