Vizitati rubricile noastre:
  Anunturi
  Evenimente
  Portalul Iasului
  Director web
  Forum
 
  Informatii utile
  Atractii
  Obiective turistice
  Muzee, monumente
  Distractie
  Baruri, Cluburi
  Discoteci
  Finante
  Banci filiale Iasi
  Case schimb valutar
  La cumparaturi
  Centre comerciale
  Magazine Iasi
  Mass Media
  Ziare, Reviste
  Radio, TV
  Sanatate
  Farmacii non stop
  Spitale, Clinici
  Servicii
  Frumusete, Fitness
  Diverse
  Transport
  Mersul trenurilor
  Companii aeriene
  Taxi
  Turism
  Harta Iasului
  Hoteluri
  Agentii de turism
  Unde mancam
  Restaurante
  Pizzerii
  Fast food
  Telefoane utile 
   
  Diverse
  Iasi Web Cam
  Horoscop
  Jocuri online
  Downloads
  SMS
   
 
   
 
Newsletter
Pentru a fi la timp informati despre cele mai noi evenimente si  despre aparitia noilor situri ce au legatura cu orasul Iasi, inscrieti- va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

inregistrare
anulare

 

 

urgente
hoteluri
taxi

 

 

   
  

 

Home | Despre IasiFirme si Institutii iesene | Fotografii | Bookmark | Contact

  

Firme si Institutii Iesene Auto     

  
   
 
 
 

Dorești să-ți vinzi mașina mai usor sau doar să-i dai un nou aspect?
Noi iți oferim servicii de foliere a caroseriei și geamurilor omologate RAR la cele mai mici prețuri.

Programează-te la 0730.999.111; E-mail: folieriautoiasi@yahoo.com

În afară de faptul că mașina ta o să arate deosebit, foliile auto reduc efectul de orbire, resping căldura, oferă securitate, intimitate și împiedică decolorarea prematură a interiorului mașinii.

Razele solare UV sunt una dintre principalele cauze ale decolorării și deteriorării interiorului misinilor, pricinuind îmbătrânirea prematură și degradarea tapițeriei, pieselor și accesoriilor. Daune similare poate suferi si pielea noastra, ceea ce poate conduce la probleme dermatologice serioase. Foliile auto folosite de compania noastra acționează ca o barieră, impiedicand in procent de 99% patrunderea radiațiile UV în interiorul mașinii. Aceasta nu va preveni complet decolorarea și daunele, care se datorează si de combinației dintre lumina vizibilă, căldură și umiditate, dar va întârzia vizibil deteriorarea texturii, materialelor plastice și pielii.

Confortul pasagerului și al șoferului e încă un motiv pentru a aplica o folie auto. Foliile pentru geam pot controla efectul de orbire provocate de razele solare si faruri prin combinarea reducerii luminii vizile prin geam cu reflectarea luminii vizibile măsurate. Aceasta reduce încordarea ochilor, mărind comfortul și făcând conducerea mașinii mai sigură in timpul zilei si noaptea. Pentru controlul maxim al căldurii, noi recomandăm folii de mare performanță, care resping in mod activ până la 65% din energia solară. Avand aspecte diferite, nuanțe reci cenușiu sau nuanțe calde de sienna, foliile complet metalice asigură o respingere excelentă a căldurii. Eficiența remarcabilă a acestor folii este rezultatul tehnologiei de producție brevetată în SUA, care oferă respingere excelenta a energiei combinata cu o reflexie scăzută. O mai eficienta respingere a energiei solare are ca rezultat temperatura mai scăzută, reducerea utilizarii aerului conditionat și a consumului de carburant, precum și conducere mai comfortabilă.

Foliile auto ajută la reținerea cioburilor mici de sticlă călită în cazul spargerii geamului prin vandalism sau în cazul accidentelor. Astfel se micșorează riscul la tăiere și rănire și face mai ușoară curățarea și înlocuirea geamului.

Durata de viata a foliei auto depinde de tipul foliei folosite, de climat, de sticlă, și de utilizator. Foliile auto utilizate de noi sunt făcute din poliester de înaltă calitate, prin procese de producție stabile și adezivi superiori care asigură ca după o aplicare adecvata să nu apară demetalizarea, exfolierea sau craparea foliei. Stratul antizgâriere asigură ca folia să reziste întrebuințării obișnuite și curățirii cu o cârpă moale și apă caldă cu detergent slab.

FOLIERI AUTO IASI
Str. Iarmaroc nr.44
(zona Lukoil Socola)

Tel:
0730.999111
Web: www.folieri.ro

E-mail: folieriautoiasi@yahoo.com  

 

   
 

Top 

Copyright © 2005 For You Rent