Vizitati rubricile noastre:
  Anunturi
  Evenimente
  Portalul Iasului
  Director web
  Forum
 
  Informatii utile
  Atractii
  Obiective turistice
  Muzee, monumente
  Distractie
  Baruri, Cluburi
  Discoteci
  Finante
  Banci filiale Iasi
  Case schimb valutar
  La cumparaturi
  Centre comerciale
  Magazine Iasi
  Mass Media
  Ziare, Reviste
  Radio, TV
  Sanatate
  Farmacii non stop
  Spitale, Clinici
  Servicii
  Frumusete, Fitness
  Diverse
  Transport
  Mersul trenurilor
  Companii aeriene
  Taxi
  Turism
  Harta Iasului
  Hoteluri
  Agentii de turism
  Unde mancam
  Restaurante
  Pizzerii
  Fast food
  Telefoane utile 
   
  Diverse
  Horoscop
  Jocuri online
  Downloads
  SMS
   
 
   
 
Newsletter
Pentru a fi la timp informati despre cele mai noi evenimente si  despre aparitia noilor situri ce au legatura cu orasul Iasi, inscrieti- va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

inregistrare
anulare

 

 

urgente
hoteluri
taxi

 

 

   
  

 

Home | Despre IasiFirme si Institutii iesene | Fotografii | Bookmark | Contact

  

Firme si Institutii Iesene Divertisment   Jocuri de noroc     

  
 


 

 
 

 In Romania jocul de Bingo a aparut la inceputul anilor 90 dupa disparitia monopolului de stat asupra jocurilor de noroc, fiind importat din Spania, via Ungaria.

Salonul de Bingo Select a luat fiinte in anul 1993 si a functionat pana in anul 2001 in incinta restaurantului Select din Piata 14 Decembrie 1989 nr.2, dupa care s-a mutat in actuala locatie din zona garii pe strada Strapungere Silvestru.

Inca de la infiintare, salonul de bingo Select s-a impus cu servicii de calitate si seriozitate, personal calificat, management eficace fapt ce a condus la intrarea in topul celor mai bune si longevive sali de bingo din tara. Am pastrat viu interesul pentru jocul de bingo cu premii atractive (superpremii de zeci de milioane, autoturisme, tombole, jocuri gratuite) astfel ca de la an la an acest joc a devenit tot mai popular si mai apreciat de clientii nostri din aproape toata zona Moldovei. In concluzie putem spune fara lipsa de modestie, ca bingo SELECT este in prezent cel mai bun salon de bingo din Romania.


Regulamentul Jocului de Bingo

Jocul de bingo este o loterie in sistem rapid, cu 90 de numere, organizată in incinta unei sali de joc, la care jucatorii pot participa pe bază de cartoane de joc, oferite de personalul autorizat, contra cost sau gratuit.

Cartoanele de joc

Jucatorii pot participa la joc prin intermediul unor cartoane (bilete) de joc, continand 15 numere distincte intre ele si distribuite pr tri linii orizontale, a cate cinci numere fiecare.

Numerele care apar pe cartoane (de la 1 la 90) corespund celor imprimate pe bilele existente in aparatul de extragere, prevăzut cu vitrina transparentă. Fiecărui Jucător i se vinde numărul de cartoane pe care acesta II solicită la fiecare partidă. Cartoanele pot avea diferite preţuri sau pot fi oferite gratuit. Cartoanele pot fi folosite de jucători la un singur joc.

Cartonul pe care fiecare jucător trebuie să bifeze numerele extrase este compus din 27 casuţe distribuite in trei linii de 9 casute fiecare. Pe fiecare linie orizontala se gasesc imprimate 5 numere distincte, astfel incat, in total, pe carton sa se regaseasca 15 numere, distribuite vertical in coloane de trei casute. Prima coloana poate avea imprimat oricare din numerele de la 1 la 9, ultima coloana poate avea imprimat oricare din numerele de la 80 la 90, far celelate coloane pot avea oricare dintre numerele corespunzatoare zecimii căreia ii corespunde.


In nici una din coloane sau linii nu poate exista un numar repetat.
Cartoanele se grupeaza in serii de cartoane, ficare serie avand in componenta 3996 combinatii distincte. Fiecare carton are o combinatie distincta si irepetabila a 15 numere cuprinse intre 1 si 90.

Cartoanele vor fi produse si comercializate numai de catre tipografiile autorizate de Ministerul Finantelor, in conditiile stabilite de acesta. Toate cartoanele vor fl confectionate dlntr-un material care sa permita marcarea fara dubli a numerelor de catre jucatori si au unica intrebuintare.

Premiile acordatejucatorilorsunt:
- premiu de linie;
- premiu de bingo;
- premiu de blngo acumulat;
- premii speciale.

Se formează o linie atunci cand au fost extrase toate numerele aferente unei linii de pe carton si ea poate fi: superioara, centrala sau inferioara. Premiul de linie se acorda o singura data la un joc si poate fi obţinut de catre unul sau mai multi jucatori.

Se formează bingo atunci cand s-au extras toate numerele imprimate pe un carton. Premiul de bingo se acorda o singura dată la un joc si poate fi obtinut de unul sau mai multi jucatori.

Premiul de bingo acumulat se acorda in conditiile stabilite de organizator si are ca sursa de finantare fondul de bingo acumulat la jocurile anterioare, conform procentului stabilit. El poate fi acordat in cadrul unui joc obisnuit, preanuntat, sau cand s-a realizat bingo dintr-un numar limitat de extrageri, numar stabilit de organizator (bila maxima) şi modificat periodic de catre acesta.

Premiile speciale se acorda periodic si pot fi:
- in bani
- in obiecte
- mixte ( bani + obiecte ).

Aceste premii sunt foarte variate din punctul de vedere al modalitatii de acordare si vor fi acordate cu respectarea legislatiei in vigoare.


Contact

Str. Strapungerii Silvestru nr.1
Tel : +40-232-244.177
Web: www.bingoselect.ro
Facebook: www.facebook.com/bingoselectiasi

 

 
Top 

Copyright 2008 Bingo Select