Vizitati rubricile noastre:
  Anunturi
  Evenimente
  Portalul Iasului
  Director web
  Forum
 
  Informatii utile
  Atractii
  Obiective turistice
  Muzee, monumente
  Distractie
  Baruri, Cluburi
  Discoteci
  Finante
  Banci filiale Iasi
  Case schimb valutar
  La cumparaturi
  Centre comerciale
  Magazine Iasi
  Mass Media
  Ziare, Reviste
  Radio, TV
  Sanatate
  Farmacii non stop
  Spitale, Clinici
  Servicii
  Frumusete, Fitness
  Diverse
  Transport
  Mersul trenurilor
  Companii aeriene
  Taxi
  Turism
  Harta Iasului
  Hoteluri
  Agentii de turism
  Unde mancam
  Restaurante
  Pizzerii
  Fast food
  Telefoane utile 
   
  Diverse
  Horoscop
  Jocuri online
  Downloads
   
 
   
 
Newsletter
Pentru a fi la timp informati despre cele mai noi evenimente si  despre aparitia noilor situri ce au legatura cu orasul Iasi, inscrieti- va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

inregistrare
anulare

 

 

urgente
hoteluri
taxi

 

 

   
  

 

Home | Despre IasiFirme si Institutii iesene | Fotografii | Bookmark | Contact

  

Informatii utile Turism Agentii de turism    


 
 
 
 

CLIVEN TURISM Iasi este o agentie de turism turoperatoare ce poseda licenta de turism A/1890, fondata in anul 1994 si care a reusit cu succes sa dezvolte atat turismul intern cat si pe cel international, ceea ce i-a dat ocazia sa creasca rapid si sa devina unul din liderii de pe piata turistica locala si regionala (www.cliven.ro).

CLIVEN TURISM poate oferi o larga varietate de aranjamente de calatorie prin Tarom, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, CSA, KLM, Lufthansa, Malev, Olympic Airways, Swiss Air, Turkish Airlines, companii aeriene low cost si alte linii aeriene. De asemenea, CLIVEN TURISM ofera multiple posibilitati de cazare, avand o baza de date ce contine peste 5000 de hoteluri si vacante in intreaga lume.

CLIVEN TURISM a dezvoltat un puternic departament rent-a-car si rent-a-bus, precum si un program de rezervari online www.iasirentacar.com , detinand un parc auto propriu, nou si perfomant: Hyundai i10, Opel Corsa, Ford Focus, Ford Mondeo, Hyundai Accent, Skoda Octavia, Peugeot 407, Fiat Scudo (8+1), autocare Bova Magiq din anii 2006 si 2007, clasificate la 3 si 4 stele.

Agentii CLIVEN TURISM au o inalta calificare si experienta (IATA, agenti turism, agenti ticketing, masteranzi in domeniul turistic) vorbind fiecare cel putin doua dintre urmatoarele limbi straine: engleza, franceza si italiana.

CLIVEN TURISM este cunoscuta si prin activitatile sociale desfasurate in randul scolilor generale iesene prin sustinerea puternica a programelor de orientare turistica , dar si a diverselor actiuni culturale dezvoltate in cooperare cu diverse organizatii neguvernamentale nationale .

Avand in vedere dorinta noastra de a dezvolta ofertele speciale estivale, am realizat incepand cu vara anului 2005 mai multe pachete turistice pentru litoralul grecesc in Paralia Katerini, servicii asigurate cu plecari garantate din Iasi si alte localitati din tara . Aceste programe au fost gandite pentru familii, cupluri dar si pentru grupuri, serviciile fiind contractate si verificate in mod direct de catre agentii nostrii de turism, in asa fel incat sa reflecte natura si cultura locala.
Detalii si informatii se pot obtine de la sediul agentiei din strada Stefan cel Mare nr. 8-12, la telefon 0232258324,
email office@cliven.ro dar si de pe pagina web www.paralia-katerini.ro .

Venind in intampinarea clientilor cu pachete de servicii convenabile, de calitate si personalizate si tinand cont de cele mentionate mai sus, ce recomanda CLIVEN TURISM ca un partener puternic si serios, va asiguram de reusita vacantelor dumneavoastra.
 

 
     
 
CLIVEN TURISM    
Iasi, bd. Stefan cel Mare 8-12, cod 700063    
e-mail: office@cliven.ro    
tel/fax (Romtelecom): +40-232-258324; +40-232-258326    
tel/fax (RDS): +40-332-808136; +40-332-808137    
mobile: +40-743-254836; +40-745-204088    
Agentia de turism: www.cliven.ro    
Rent-a-car: www.iasirentacar.com    
Charter Grecia: www.paralia-katerini.ro    
 

 


 

 

Copyright 2009 Cliven Turism