Vizitati rubricile noastre:
  Evenimente
  Portalul Iasului
  Director web
 
  Informatii utile
  Atractii
  Obiective turistice
  Muzee, monumente
  Distractie
  Baruri, Cluburi
  Discoteci
  Jocuri de noroc
  Finante
  Banci filiale Iasi
  Case schimb valutar
  La cumparaturi
  Centre comerciale
  Magazine Iasi
  Mass Media
  Ziare, Reviste
  Radio, TV
  Sanatate
  Farmacii non stop
  Spitale, Clinici
  Servicii
  Frumusete, Fitness
  Diverse
  Transport
  Mersul trenurilor
  Companii aeriene
  Taxi
  Turism
  Harta Iasului
  Hoteluri
  Agentii de turism
  Unde mancam
  Restaurante
  Pizzerii
  Fast food
  Telefoane utile 
   
  Diverse
  Horoscop
  Jocuri online
  Downloads
   
 
Newsletter
Pentru a fi la timp informati despre cele mai noi evenimente si  despre aparitia noilor situri ce au legatura cu orasul Iasi, inscrieti- va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

inregistrare
anulare

 

 

urgente
hoteluri
taxi

 

 

   
  

 

Home | Despre IasiFirme si Institutii iesene | Fotografii | Bookmark | Contact

  

Informatii utile Turism Agentii de turism    

 
 
 
  Rolandia este agentie de turism tour operatoare ce promoveaza conceptul de consultant de vacanta. Pachetele noastre au fost dezvoltate alaturi de colaboratori din tara si strainatate pentru a oferi cea mai buna alternativa in raport cu scopul si durata calatoriei.

Segmentul outgoing a fost dezvoltat pornind de la pachete ce cuprind destinatii deja consacrate, cautate de un mare numar de turisti, destinatii precum Turcia, Dubai, Thailanda, Mexic sau Spania. Timpul necesar pregatirii unei vacante este atat de important iar pentru a intelege asteptarile si pentru a oferi cele mai bune recomandari, Rolandia asculta mai intai dorintele clientilor. Un consultant de vacanta Rolandia cauta sa ofere turistilor nu doar un pachet de vacanta dar mai ales noi experiente in diferite colturi ale lumii. Propunerile noastre de vacanta sunt intotdeauna atent pregatite, bine documentate, bazanduse pe preturi competitive si cele mai bune recomandari. Experientele oferite de Rolandia sunt cele mai diverse si pot insemna o calatorie cu Transsiberianul de la Moscova la Vladivostok, o croaziera in Galapagos, o expeditie in apropierea Cercului Polar, o calatorie in Islanda - insula de gheata si foc pentru a admira aurora boreala sau chiar o vacanta initiatica intr-un trib maori in Noua Zeelanda.

Pentru segmentul corporate oferim servicii complexe, ce cuprind organizarea si participarea la congrese, targuri, conferinte, workshop-uri , simpozioane, expozitii, traininguri, misiuni economice, schimburi de experienta, teambuilding sau orice alte evenimente din categoria MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) in Romania si strainatate.

Serviciile oferite de Rolandia includ, si nu se limiteaza la: agentie de turism Iasi, consultant de vacanta, bilete concerte internationale, sejururi, circuite, vacante personalizate, turism de aventura, vacante exotice si bilete de avion catre orice destinatie din lume.


Thailanda
Dubai
Islanda


Barcelona
Venetia
Paris
Madrid
Bruxelles
Roma

 
 

 

  Rolandia Travel
Strada Eternitate nr 76,
Axa Business Center, etaj 4,
cod postal 700329
Telefon: 031 7800 236
E-mail: office@rolandia.ro
Website: http://rolandia.ro