Teo’s Cafe

Teo's Cafe, Teofil și Narcis

Teo’s Cafe, Teofil și Narcis

Blendul de cafea ”Teo’s Café” conține un procentaj de 70% boabe de cafea Arabica, 30% boabe de cafea Robusta și este creația Gourmet Coffee București. Boabele de Arabica prezintă un gust mai delicat, cu mai puțin bitter (în literatura de specialitate reprezintă unul din gusturile unui espresso și seminifică senzația de amar pe limbă). Boabele de Robusta dau cafelei corpolență, de aceea espresso pe care îl preparăm este mai dens și are mai multă cremă.

În Iași veţi găsiți Teo’s Cafe în mai multe locații: Copou, Palas, Iulius Mall, Piața Unirii, T17, UMF

Teo’s Cafe
0753 024 255

 

Jassyro

Este un loc de poveste; s-a născut din dragoste pentru cafea și se dăruiește iubitorilor acesteia. Mic, intim, simplu Jassyro spune o poveste el însuși prin minuțiozitatea detaliilor dar și prin intermediul cafelelor atent pregătite de către noi. Fiecare lucru de aici a fost colecționat în timp și are propriul lui mesaj, nu trebuie decât sa te arați interesat și ți-l vom dezvălui.

Situat în centrul Iașului, locul este unul mic, de multe ori neîncăpător dar suficient pentru a putea prepara cafea de calitate și a asculta povestea cafelei pe care, mai apoi, o vei savura. Faptul ca suntem mici și intimi oferă clienților posibilitatea ca atunci când așteaptă prepararea cafelei sau a ceaiului sa se delecteze cu mici discuții și chiar sa lege în timp prietenii unii cu alții.

Jassyro
Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 6
Luni – Vineri: 7:30 – 17:00, Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 17:00
Tel: 0747 771 771

 

Prăjitoria

La Prăjitorie, pe „Ulița Mare a Iașului”, veţi găsi cafea de specialitate, premium Arabica – single origin, specialty coffee sau mixuri de cafea – prăjită după cele mai noi standarde europene.

Situat în centrul Iașului, locul este unul mic, de multe ori neîncăpător dar suficient pentru a putea prepara cafea de calitate și a asculta povestea cafelei pe care, mai apoi, o vei savura.

Prăjitoria
Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 8
Luni – Vineri: 7:30 – 18:30, Sâmbătă – Duminică: 9:00 – 19:30
Tel: 0757 146 420

 

Status Coffee

For us, coffee is more than a drink. It’s a strong passion. We love the pursuit of perfection that goes into any serious coffee.

„If purpose makes you strong, ideas make you grow.” – David Hieatt

We’re truly enjoying what we’re doing. That’s why we’re so happy to share our passion with all kinds of coffee lovers.

We’re grateful for the amazing people who trust us and our work. Thank you for being such a supportive community.

Status Coffee
Iași, Str. Palas (cladirea Auchan), nivel -1
Tel: 0232 707 599

 

Starbucks Coffee

Puteţi găsi: sortimente de bauturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de bauturi reci Frappuccino, dar si ceaiuri si ciocolata calda, alaturi de o gama variata de prajituri si produse de patiserie. De asemenea, veţi putea achizitiona pentru acasa ceaiuri si cafele boabe, precum si cani, termosuri si accesorii pentru preparat cafeaua.

Prima locatie Starbucks a fost infiintata in 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata are in portofoliu peste 20.000 de locatii la nivel global.

Starbucks Coffee
Palas Mall Iaşi
Tel: 0746 064 223