Flora Lux

  1. Home
  2. »
  3. Comerţ/Magazine Iaşi
  4. »
  5. Flora Lux
Flora Lux Iaşi
Bd. Socola, nr.14, Iasi, România
Complexul Carrefour Felicia Iasi, România
Descriere:

FLORA LUX este floraria unde buchetele de flori, sunt create cu arta si maiestrie de catre un personal specializat
- unde gasesti si cadoul perfect pentru orice ocazie,
- unde florile de inalta calitate sunt mereu proaspete si din cele mai variate,
- unde fiecare buchet de flori livrat din florarie este insotit, alaturi de cardul de marca , garantie a calitatii, si de un plic cu hrana pentru plante care adaugat in apa din vaza, va da prospetime florilor tale un timp indelungat,
Si nu in cele din urma Flora Lux este acea florarie unde raportul pret/calitate este intotdeauna in favoarea clientului !

Prin departamentul special creat, FLORA LUX - MARIAJ, sunt oferite creatii exclusive ca buchete de mireasa, lumanari de cununie si botez, aranjamente florale, corsaje,aranjamente florale nunta, decoratiuni de nunta, etc.,toate realizate din flori si accesorii atent alese si comandate direct in Olanda special pentru eveniment.

La FLORA LUX , oameni devotati si bine pregatiti pentru a-ti crea acel ambient unic dorit, va astepta cu discounturi generoase pentru pachete de servicii si comenzi anticipate oriunde in tara !
De aceea punem la dispozitia ta o echipa cu suflet tanar, multa imaginatie, flexibilitate, flori, decoratiuni si preturi flexibile!

Imbinam totul cu pasiune pentru ca stim ca cea mai buna carte de vizita este clientul multumit !