Folieri Design Iaşi

  1. Home
  2. »
  3. Auto
  4. »
  5. Folieri Design Iaşi
Folieri Design Iaşi
Iaşi, Str. Bariera Veche 2 (zona Lukoil Socola), România
Descriere:

Folieri Design Iaşi iţi oferă servicii de foliere a caroseriei şi geamurilor omologate RAR la cele mai mici preţuri.

În afară de faptul că maşina ta o să arate deosebit, foliile auto reduc efectul de orbire, resping căldura, oferă securitate, intimitate şi împiedică decolorarea prematură a interiorului maşinii.

CE FOLIE SA ALEG?
În momentul de faţă pe piaţa românească ,ca de altfel şi pe piaţa mondială, se găsesc produse care nu îşi merită bani. Alegerea unei folii pentru necunoscători poate fii dificilă, fiind greu de constatat care sunt acele mărci care sunt de încredere, sunt pe piaţă de mult timp şi oferă un raport optim preţ -calitate. Foliile de slabă calitate într-un interval de 1-2 ani poate chiar în câteva luni, îşi pierd proprietăţile de protecţie chiar dacă acestea nu se văd cu ochiul liber şi nu mai servesc scopul pentru care au fost aplicate. Din acest motiv vă recomandăm ca înainte de achiziţie să găsiţi răspunsuri la următoarele întrebări legate de marca foliei.

Foliile LLumar au fost create pentru a oferi autoturismului un aspect mai plăcut, cât şi pentru protecţia împotriva razelor solare orbitoare şi a căldurii. Utilizând aceste folii scade probabilitatea accidentărilor cauzate de cioburi în caz de accident şi a eventualelor încercări de efracţie. Razele solare provoacă în timpul conducerii maşinii oboseală generală, suprasolicitarea ochilor, precum rezultă şi scăderea puterii de concentrare. Foliile auto profesionale Llumar, filtrează căldura solară şi puterea orbitoare a razelor solare, dar în acelaşi timp permit pătrunderea luminii vizibile cea ce conferă o vizibilitate mai clară. Prin utilizarea foliilor LLumar interiorul maşinii este mai răcoros şi mai comfortabil, astfel şi necesitatea utilizării aerului condiţionat scade.

Cu folia LLumar puteţi conta pe:

  • culori stabile, folia nu devine purpuriu şi nu-şi pierde culoarea în timp
  • paletă largă de culori şi nuanţe
  • strat durabil de antizgâriere
  • aport de intimitate pentru persoane şi bunuri
  • reducere semnificativă a luminii orbitoare, chiar şi 90%

Foliile LLumar sunt instalate de aplicatori specializaţi şi beneficiază de garanţia totală a producătorului.

Categorii: