Transgor Logistik

  1. Home
  2. »
  3. Auto
  4. »
  5. Transgor Logistik
Transgor
Stupinelor Str. 41, 707515 Tomesti, România
Descriere:

Incepand cu anul 1994 - anul infiintarii firmei si continuand cu transformarile la nivel de management si viziune care i-au succedat, echipa Transgor Logistik construieste si consolideaza zi de zi relatii de parteneriat durabile, creand un mediu de afaceri bazat pe incredere si profesionalism.

La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru oferirea de solutii personalizate de transport si logistica , ce s-au extins treptat, ajungand sa cuprinda atat planificarea si desfasurarea transporturilor cu mijloace proprii sau subcontractate, cat si manipularea si depozitarea marfurilor in tranzit.

Cunostintele tehnice temeice si profunda intelegere a pietelor est-europene si mai nou a celor sud-europene a permis expeditorilor nostri sa abordeze intr-o noua maniera piata internationala de logistica si transport, venind de fiecare data in intampinarea celor mai variate necesitati ale clientilor Transgor Logistik, cu mijloace de transport sigure, rapide si perfect adaptate fiecarui tip de marfa, spre diferitele destinatii din Europa.

Prin oferirea de servicii logistice complete care pornesc de la transportul rutier cu mijloace proprii, continuand cu planificarea si organizarea expeditiilor de marfuri cu mijloace de transport ale partenerilor si subcontractorilor din tarile din sud-estul Europei si, cu depozitarea marfurilor in propriul spatiu in conditii de siguranta calitativa si cantitativa, Transgor Logistik a evoluat cu fiecare an de activitate, devenind un partener de incredere pentru clientii sai din intreaga Europa.

Rapide, sigure, de calitate, serviciile oferite de Transgor Logistik au devenit de-a lungul anilor de activitate in transporturi si expeditii mai mult decat o simpla alternativa, fiind o necesitate pentru clientii sai fideli.

Calitate - experienta, calificarea si motivatia personalului stau la baza unor solutii de transport personalizate, flexibile si creative.

Rapiditate - intr-o economie in care timpul este valoros, Transgor Logistik ofera clientilor sai posibilitatea de a rezolva orice problema de transport cu un singur telefon.

Siguranta - instruirea soferilor, verificarea tehnica periodica a camioanelor, dotarea cu ultimele tehnologii de localizare si urmarire prin GPS, supravegherea pas cu pas a intregului proces de transport, oferirea de informatii permanente privind pozitia marfii clientului sunt elementele definitorii ale politicii aplicate zilnic de echipa Transgor Logistik.

Categorii: