Misiunea noastră este de a transforma orașul într-un uriaș club de Jazz.

În 2022 Jazz City are loc în perioada 1 – 3 Iulie și se va desfășura în două locații emblematice ale Iașiului: Parcul Copou și Parcul Expoziției.

Pregătim un spațiu dedicat cunoscătorilor de jazz, oamenilor bine angrenați în lumea jazzului și un spațiu pentru publicul larg, unde venim cu muzica la ei și îi informăm cu privire la tot ce are mai bun jazzul de oferit.

3 zile de festival ne vor purta într-o călătorie pentru toate simțurile, scoțând la iveală spiritul spontan și boem din noi. Ne dăm întâlnire în parcurile din Copou cu artiști internaționali, naționali, locali care au crescut pe scena muzicii jazz, dar și cu reprezentanți ai noii generații de artiștii care abia acum o descoperă.

Pe scena de la Turnul de Parașutism vor urca Avalon Jazz Band & Tatiana Eva Marie, Andra Botez, Blazzaj, Jazzappella, Mark Oselski, Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky, Trigon Jazz.

Întreg programul și toate informațiile despre ediția 2022 a festivalului vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial, www.jazzcity.ro și pe pagina de Facebook și contul de Instagram al festivalului.