Cazacii Rusiei, State Dance Company, revin la Iaşi

///Cazacii Rusiei, State Dance Company, revin la Iaşi

Cazacii Rusiei, State Dance Company, revin la Iaşi

Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE ÎN TURNEU ÎN ROMÂNIA!

Anul trecut au încântat publicul român în show-uri sold out la București, Iași și la Constanța! La cererea publicului, anul acesta, cea mai bună companie de dans rusesc din lume – Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE ÎN TURNEU ÎN ROMÂNIA !

Cea mai bună trupă rusească de dans din lume, ”Cazacii Rusiei”, vine în fața publicului român cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume având o valoare de peste 100.000 de dolari! Yuri Piskun este unul dintre creatori. El a făcut școala de modă la Milano și a fost ucenicul lui Giorgio Armani. Muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia), o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru.

Doua ore in care fascinanta poveste a cazacilor va fi adusa pe scena de cei considerati cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova.


17 aprilie 2019, ora 19:00
Casa de Cultură a Studenților Iaşi
Pret: 150-200 lei

 

2019-04-02T20:31:01+00:00