Program Ateneu Iaşi

/Program Ateneu Iaşi
Program Ateneu Iaşi 2019-07-01T10:18:37+00:00

Program Ateneu Iaşi – stagiunea estivală

Se încheie o stagiune plină de evenimente superbe și invitați extraordinari, o stagiune aniversară! Am dăruit spectacole atât în Iași, cât și în întreaga țară (peste 100 de reprezentații în 70 de localități) și am primit în schimb căldura, aplauzele și bucuria a peste 100.000 de spectatori!

Povestea continuă și dăm startul Stagiunii Estivale cu numărul 4, în care ne dorim să vă răcorim cu un nou festival de film, comedii, transmisiunea extraordinară a concertului lui André Rieu și multe alte surprize pe care vă invităm să le descoperiți!

Turneul „Unire prin cultură” prinde o nouă direcție! În luna lui Cuptor vom juca în Cluj-Napoca, Turda, Oradea, Bihor și Satu Mare.

CONCERT CORAL
in cadrul festivalului concurs pentru tineret ”GavrIil Musicescu”
Asociatia Iubire si Incredere
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
5 iulie 2019, ora 12:00

Spectacol de teatru pentru copii
CEI TREI PURCELUŞI, Marionnette Show
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
6 iulie 2019, ora 11:00

Cei trei frați, Naf, Nif și Nuf sunt puși pe șotii de dimineață până seara și se distrează de minune în compania copiilor.

Personajele vor să transmită copiilor mesaje care să îi ajute în viitor: că este bine mereu să ascultăm de fratele sau de sora mai mare, că este bine să ne distrăm dar trebuie să și muncim, că mereu vom găsi ajutor și sprijin din partea fraților, că e bine să ne gândim din timp la ceea ce avem de făcut, că atunci când sunt mulți puterea crește și că iubirea și grija de frați, de familie, învinge mereu.

Sâmbătă, 6 iulie 2019, ora 11.00, Marionnette Show vă invită la spectacolul „Cei trei purceluși”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Spectacol De Teatru
CASATORIE IN 2, Regia Andrei Ciobanu
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
7 iulie 2019, ora 19:00

„O comedie despre doi oameni comuni şi banali, un el şi o ea, nici prea-prea, nici foarte-foarte, o parodie a mariajului tradiţional şi a vieţii în doi. El, un tânăr achizitor, care iubeşte literatura încă de când era mic adolescent, iar ea, o tânără casieriţă la alimentara din localitate, care a văzut fericirea doar în filme şi în satul natal. Cei doi se cunosc pe peronul gării, se plac şi… începe Căsătorie în…doi.”, Andrei Ciobanu, regizor.
Ana Hegyi și Andrei Ciobanu, cei doi protagoniști ai spectacolului „Căsătorie în doi”, vă invită să savurați o Super Comedie, Duminică, 7 iulie 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE PSHANALIZA SI FILM
Editia I
Cinema Ateneu
12-14 iulie 2019

Spectacol de teatru pentru copii
IEPURELE Si ARICIUL, Marionnette Show
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
13 iulie 2019, ora 11:00

SERI CU LUNA
Clubul lunaticlor
Galerile de arta
17 iulie 2019, ora 20:00

Spectacol de teatru pentru copii
DOCTORUL STIE TOT, Marionnette Show
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
20 iulie 2019, ora 11:00

Spectacol de teatru
PE… TRECERE, Trupa Difainii
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
20 iulie 2019, ora 19:00

Un joc tot joc, cuvântul devine dans, dansul devine culoare. Condiția umană privită prin cele trei ipostaze: copilăria, tinerețea, și vârsta senectuții, depinde, de alchimia dintre iubire, înțelepciune și joc.

„Fii copil pentru încă o secunda” – prin ochii de copil, lumea este mai frumoasă, iar noi, suntem mai aproape de valorile pierdute.

Distribuție: Crina Diana Damian, Andra Claus, Victor Popa, Ștefan Valentin Chelaru, Apachitai Maria Narcisa, Apachitai Mihaela Yasmina, Apachitai Gabriela Yolanda

SIT DOWN COMEDY cu Anorei Ciobanu
Terasa acoperis
21 iulie 2019, ora 19:00

Vă invităm la un comic ONE MAN SHOW, fără limbaj licenţios, fără politicieni, fără gesturi obscene, dar cu mult bun gust!

Andrei Ciobanu este un tânăr actor, născut la Iaşi în 1983. A absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi la secţia actorie. Are un masterat în arta spectacolului, iar în prezent este doctorand la aceeaşi universitate. A fost actor trei ani la Teatrul din Bârlad, și colaborează de mulți ani cu Teatrul Luceafarul şi din anul 2016 este actor în trupa de teatru a Ateneului Național din Iași.

Spectacol de teatru pentru copii
MICKEYMAGINARIUM, Teatro BLU
Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
27 iulie 2019, ora 11:00

Cei mici sunt așteptați să intre într-o atmosferă de poveste. Personajul preferat al copiilor, Mickey Mouse, s-a hotărât să devină magician. În încercările sale, însă, are nevoie de ajutorul prietenilor: copiii spectatori, dar și Goofy și Minnie Mouse îi vor fi alături într-un spectacol cu muzică, voie bună și, desigur, magie!

TRANSMISIUNEA CONCERTULUI ”INVITATIE LA DANS”
Andre Rieu
Cinema Ateneu
27 iulie 2019, ora 20:00
28 iulie 2019, ora 16:00

Concertele anuale din orașul natal al lui André Rieu atrag fani din toate colțurile lumii. Piața medievală a orașului este transformată într-un cadru spectaculos pentru concertele de neuitat destinate pentru toate vârstele care sunt pline de umor, distracție și emoție – și bineînțeles muzică sublimă.

ONE MAN SHOW ”MATURATOR DE PRAF DE STELE”
cu Andrei Ciobanu
Terasa acoperis
28 iulie 2019, ora 19:00