Zona de agrement Ciric

Zona de agrement Ciric este situata la o distanţa de 6 km de centrul orasului, in partea de est, in preajma unei salbe de lacuri, inconjurate de padure.

Baza de Agrement Ciric a suferit mai multe modificari astfel ca au fost realizate amenajari exterioare, plaje si piscine, au fost amenajate locuri de desfasurare a activitatilor de agrement, au fost contruite pantoane si a fost instalat si un circuit de telescaune ce leaga Moara de Vant de Strada Aeroportului.

Parcul de aventura consta in activitati de escaladare, urcand in copaci, paint ball dar si plimbari cu telescaunul.

Pe langa aceste amenajari, zona Ciric mai dispune de un teren pentru minigolf, două terenuri de minifotbal cu suprafaţă de iarbă artificială şi un teren multifuncţional (volei, handbal, baschet), o zonă de escaladare ziduri, 6 terenuri de tenis de câmp pe suprafaţă de zgură, un pavilon de tenis de masă cu suprafaţa de 450 mp (aproximativ 15 mese de tenis) şi o zonă de paintball, parcuri de joaca pentru copii (cu zona de gonflabile), piste de biciclete si plimbari pe lac cu hidrobicicletele (4 pantoane) si barci.

Zona de agrement Ciric
Iași 700334

 

Hamak Iaşi

La clubul de agrement Hamak poti face plimbari cu poneii/caii sau poti lua lectii de echitatie sub indrumarea unui instructor profesionist, te poti catara la panoul de alpinism sau pe cele 15 trasee din Aventura Parc, coborand pe una din cele 15 tiroliene existente.

Poti juca paintball cu prietenii in padure, poti trage la tinta cu pistolul/ pusca de airsoft sau, daca esti „de moda veche”, poti trage cu arcul.

Clubul mai este dotat cu 2 mese de tenis, un teren de volei/ badminton, 3 trambuline elastice, 7 casute confortabile si un lac plin cu peste, in care linistea se scalda si se oglindeste.

Hamak Iaşi
Poiana Izvoarelor, nr. 8,
Pietrarie, Birnova