Iulian Dascălu
Iulian Dascălu
Este proprietarul grupului Iulius Group, din care face parte lanţul de centre comerciale Iulius Mall şi Palas, primul proiect mixt de tip lifestyle center din România (Palas Mall, Palas Shopping Street, United Business Center), dezvoltă împreună cu fondul de investiţii Atterbury Europe ansamblul Openville Timişoara.
Dan Fiterman
Dan Fiterman
Şi-a construit afacerile pe investiţii în domeniul farmaceutic (Fiterman Pharma), servicii medicale (Arcadia Spitale și Centre Medicale), închirieri de spaţii, în special birouri clasa A (Solomons), consultanţă de business. Deţine restaurantul Little Texas din Iaşi.
Bogdan Piţigoi
Bogdan Piţigoi
Este cel mai mare dealer auto din zona Moldovei, cu un portofoliu de 14 mărci (cele mai importante fiind Dacia, Ford, Mercedes, Mazda), deţine două fabrici de textile, două parcuri de clădiri de birouri închiriate IDEO şi TESTER Technology Park şi Solo Park, cel mai mare parc logistic din Moldova.
Adrian Butucă
Adrian Butucă
Este proprietarul grupului de firme Polirom. De-a lungul timpului tipurile de activităţi s-au definit tot mai precis, rezultând în cadrul grupului trei entităţi: Polirom Packaging, Editura Polirom (peste 6.000 de titluri publicate) şi Radio HIT. Este consul onorific al Turciei la Iaşi, funcţie deţinută începând cu anul 2008.
Dan Zaharia
Dan Zaharia
Are peste 15 ani de experienta in retail si dezvoltare, un MBA al Programului Romano-Canadian, detine firma Extind Management, este Site Manager al Scolii Informale de IT lansata la Iasi şi inițiatorul Fab Lab Iași, laboratorul digital apărut din dorința de a crea un spațiu dedicat celor pasionați de tehnologie.
Marius Ursache
Marius Ursache
Marius Ursache este designer, consultant pe inovație pentru companii și acceleratoare din întreaga lume, și antreprenor. Mentor&Teaching fellow la MIT Global Entrepreneurship Bootcamp, co-fondator Grapefruit (Iași), Discipline Entrepreneurship Toolbox (San Francisco), Eterni.me (San Francisco).
Marius Alexa
Marius Alexa
Este profesor asociat la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” şi la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași , antreprenor la Arhipelago, administrează site-ul finantare.ro, este fondatorul conferinţelor Afaceri.ro. A fost primul presedinte al JCI Iasi.