Mihai Chirica
Mihai ChiricaPrimar Iaşi
Primar al municipiului Iasi din anul 2016, a promovat in campania electorala proiecte pe domenii legate de transparenta, educatie, siguranta publica, asistenta sociala, sport, locuri de parcare, infrastructura, transport public, mediu, spatii verzi si de agrement, turism, cultura si culte, dezvoltare economica.

Proiecte
Radu Botez
Radu BotezViceprimar Iaşi
Radu Botez este viceprimar și te reprezintă. Și-a propus să găsească soluții de fluidizare a traficului și corelarea acestuia cu sistemul de transport în comun și să vadă, în sfârșit, P.U.G.-ul finalizat.

Obiective
Gabriel Harabagiu
Gabriel HarabagiuViceprimar Iaşi
Gabriel Harabagiu și-a propus să sprijine tinerii. Îmi doresc ca energia și ideile tinerilor, să le transform, în viitorul cât mai apropiat, în proiecte ce pot face ca fibra Iașului să rămână plină de viaţă.

Obiective
Adrian Florin Boca
Adrian Florin BocaConsilier local Iaşi
Adrian-Florin Boca este consilier local în Iași, cu mandat 2016-2020, dar datele lui de condact și obiectivele pe care și-a propus să le urmărească rămân ascunse, pentru cei mai mulți dintre ieșeni.

Obiective
Ioan Alexandru Coțofan
Ioan Alexandru CoțofanConsilier local Iaşi
Ioan-Alexandru Coțofan se angajează să contribuie la revitalizarea învățământului tehnic preuniversitar în parteneriat cu antreprenorii locali şi la reducerea migrației forței de muncă locală.

Obiective
Andrei Postolache
Andrei PostolacheConsilier local Iaşi
Andrei Postolache spune că și-a propus să contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului în Iași. Atractivitatea orașului se află, de asemenea, pe lista sa de obiective.

Obiective
Bogdan Crucianu
Bogdan CrucianuConsilier local Iaşi
Spune că a intrat în politică pentru că „Iașul este, pe de o parte, un oraș de tradiție, cu o lungă istorie, iar pe de altă parte este un oraș tânăr. Din aceasta perspectivă, așa cum am susținut în campania electorală, îmi doresc să fiu vocea tinerilor în consiliul local”.

Obiective
Călin Scripcaru
Călin ScripcaruConsilier local Iaşi
Călin Scripcaru şi-a propus să acționeze, în numele tău, pe patru direcții: Proiectul de construire a Spitalului Regional Iași, Combaterea violenței domestice, Reducerea ratei de suicid în orașul Iași, Monitorizarea bolnavilor psihic în mediul extraspitalicesc.

Obiective
Cătălin Marius Aur
Cătălin Marius AurConsilier local Iaşi
Din păcate, despre domnul Marius Aur, nu putem spune decât că ține secrete și datele de contact, și obiectivele pe care și le-a propus, în calitate de reprezentant al ieșenilor.

Obiective
Cătălina Aldea
Cătălina AldeaConsilier local Iaşi
Aldea Catalina nu se ascunde. „Doresc să-mi concentrez activitatea în direcția proiectelor din domeniul sănătății și a celor cu privire la protecția copiilor”. Dacă și pe tine te interesează subiectele astea, ia legătura cu ea.

Obiective
Ciprian Manuel Bostan
Ciprian Manuel BostanConsilier local Iaşi
Ciprian Manuel Bostan te reprezintă până în 2020. Până atunci, vrea să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri și să însuflețească viața în stradă, a Iașului, prin cultură, sport și îmbunătățirea spațiilor verzi, din oraș.

Obiective
Daniel Piftor
Daniel PiftorConsilier local Iaşi
Cele mai importante obiective pe care doresc să mă concentrez în cei patru ani de mandat sunt cele referitoare la comisiile din care fac parte: Muncă şi Protecţie socială şi Siguranţă şi Ordine publică.

Obiective
Daniela Iuliana Tăutu
Daniela Iuliana TăutuConsilier local Iaşi
Daniela Iuliana Tăutu și-a propus ca în patru ani de mandat, cât timp te rerezintă în Consiliul Local, să deruleze proiecte care să vină în sprijinilul copiilor din familiile vulnerabile.

Obiective
Dumitru Marcel Istrate
Dumitru Marcel IstrateConsilier local Iaşi
Dumitru-Marcel Istrate și-a asumat trei obiective: Reducerea impactului ecologic al activităților antropice, Dezvoltarea calitativă și durabilă a iluminatului arhitectural, Participare la menținerea și dezvoltarea a mediului colegial, de colaborare și echilibru, din cadrul Consiliului Local.

Obiective
Eduard Boz
Eduard BozConsilier local Iaşi
Eduard Boz s-a angajat să atingă 5 obiective: Parcul Tehnologic Fortus, Crearea cel puțin a unui nou parc major, în zona de sud a orașului, Promovarea unui proiect pilot, Creșterea bugetului pentru investiții, Creșterea gradului de utilizare de către cetățeni a transportului în comun.

Obiective
Etienne Ignat
Etienne IgnatConsilier local Iaşi
Daniela Iuliana Tăutu și-a propus ca în patru ani de mandat, cât timp te rerezintă în Consiliul Local, să deruleze proiecte care să vină în sprijinilul copiilor din familiile vulnerabile.

Obiective
Mihai Gabriel Surdu
Mihai Gabriel SurduConsilier local Iaşi
Mihai Gabriel Surdu #te_reprezintă până în 2020 în Consiliul Local Iași, dar nu-ți spune cum să-l găsești sau despre ce fel de probleme ori proiecte să-i vorbești. Știi că a trecut de la PSD, la PNL și s-a întors în PSD.

Obiective
Iordan Vintilă
Iordan VintilăConsilier local Iaşi
„Am ales sa domiciliez în oraşul Iaşi şi vreau să contribui la înfrumuseţarea vieţii în această urbe susţinând proiectele dorite de cetăţeni.” Program audienţe: Sâmbătă, sediul ALDE, 11:00-12:00 sau la cerere
Lucian Jugrin
Lucian JugrinConsilier local Iaşi
Lucian Jugrin are ca priorităţi modernizarea reală a infrastructurii prin achiziția de noi mijloace de transport, eficiente și nepoluante, investiții în reabilitarea străzilor și trotuarelor, creșterea gradului de transparență și impunerea unui alt mod de comunicare cu cetățenii.

Obiective
Mihai Pintilei
Mihai PintileiConsilier local Iaşi
Mihai Pintilei și-a asumat sprijinirea activităților culturale private în scopul de a face cunoscută activitatea acestora atât în țară, cât și în străinătate şi sprijinirea organizațiilor care se ocupă de persoanele defavorizate din toate punctele de vedere.

Obiective
Corneliu Paul Boișteanu
Corneliu Paul BoișteanuConsilier local Iaşi
Pe Corneliu Paul Boișteanu îl interesează drumul banilor publici și strategiile de absorbție a fondurilor europene, în Iași. Doreşte să identifice și să promoveze atragerea de fonduri europene în dezvoltarea orașului, urmărirea cheltuielii banului public.

Obiective
Răzvan Timofciuc
Răzvan TimofciucConsilier local Iaşi
Până în 2020, Răzvan Timofciuc și-a propus să se concentreze asupra inițiativelor care să crească bugetul de investiții și să sporească Iașului, capitalul turistic.

Obiective
Traian Florentin Ciubotaru
Traian Florentin CiubotaruConsilier local Iaşi
Traian-Florentin Ciubotaru și-a propus ca până în 2020 să se concentreze pe susținerea/dezvoltarea sportului de masă şi pe dezvoltarea infrastructurii școlare și creșterea performanței în educație.

Obiective
Tudor Dornean
Tudor DorneanConsilier local Iaşi
Tudor Dornean are ca obiective găsirea unor soluții pentru locuri de parcare în zonele aglomerate ale Iașului și instalarea de parcometre în parcările deja existențe, utilizarea mai eficientă a spațiului verde din parcuri.

Obiective
Vasile Sandu
Vasile SanduConsilier local Iaşi
Vasile Sandu se va implica în modernizarea transportului public în orașul Iași şi în extinderea spațiilor verzi și protejarea mediului înconjurător.

Obiective
Adriana-Violeta Găburici
Adriana-Violeta GăburiciConsilier local Iaşi
Adriana-Violeta Găburici și-a propus ca până în 2020, să îmbunătățească activitatea Comisiei de Urbanism din CL și să creeze o schemă de facilități fiscale, care să vitalizeze mediul de afaceri.

Obiective
Vlad Ghizdovăț
Vlad GhizdovățConsilier local Iaşi
Voi milita în permanență pentru transparentizarea și eficientizarea administrației publice ieșene. Pe termen lung, după ce Spitalul Regional de Urgență va deveni funcțional, îmi doresc să inițiez proiectul unui Spital Municipal, care să deservească zona metropolitană a Iașului.

Obiective
Vlad Nicolae Nedelcu
Vlad Nicolae NedelcuConsilier local Iaşi
Vlad-Nicolae Nedelcu te reprezintă până în 2020. Și atât știm despre el. Nu-ți spune cum să-l contactezi sau ce obiective are pentru cei 4 ani în care ia hotărâri în numele tău.

Obiective