Eduard Boz #te_reprezintă până în 2020 și s-a angajat ca până atunci să atingă 5 obiective:

1. Parcul Tehnologic Fortus;

2. Crearea cel puțin a unui nou parc major, în zona de sud a orașului (pentru început, am în vedere zona Cetățuia – Hlincea, eventual Trei Fântâni);

3. Promovarea unui proiect pilot, care ar putea fi extins la nivel național, constând în crearea unui Centru Integrat de Servicii Administrative (construcția unui centru care să reunească departamentele de relații cu publicul de la mai multe instituții locale sau centrale. ex: ANAF, Direcția de Finanțe Publice Locale, Serviciul Cazier, Serviciul Pașapoarte, Serviciul de înmatriculări auto, Direcția de Evidență a Persoanelor etc., astfel încât cetățenii care au o problemă în a cărei rezolvare, depind de mai multe instituții, să le găsească pe toate în același loc, fără a mai umbla prin tot orașul pentru tot felul de hârtii);

4. Creșterea bugetului pentru investiții de la un procent de 10%, în prezent, la 30% din bugetul total al municipalității;

5. Creșterea gradului de utilizare de către cetățeni a transportului în comun.

Credem că sunt obiective ambițioase, așa că dacă vrei să vorbești despre cum plănuiește să le atingă sau ai idei pe aceleași nișe, scrie-i un e-mail. El #nu_se_ascunde.

A hotărât să te reprezinte pentru că „M-am născut și am crescut în Iași. La fel ca mulți alți tineri de vârsta mea, am fost pus în situația de a decide dacă să rămân aici, sau să accept alte oportunități de dezvoltare a carierei, în alte orașe din România, sau chiar în afara țării. Am decis să rămân. Aici doresc să trăiesc, alături de familia mea, de prietenii mei și aici îmi doresc să rămână și fiul meu.

Însă este datoria mea și a fiecăruia dintre noi, să dezvoltăm durabil orașul în care trăim, să creăm noi oportunități și să fim noi schimbarea pe care o așteptăm de la alții.

Cred cu tărie că valorile liberale sunt cele care pot crea bunăstare, dezvoltare durabilă și maximizarea potențialului fiecărui cetățean din orașul nostru.

Astfel, voi fi avocatul inițiativelor private, al parteneriatului public-privat, al administrației locale minimale și eficiente, precum și un supervizor al transparenței cheltuirii banului public.”


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali