Casa de Cultură a Studenților Iaşi

Iasi Music Experience

În curând vom avea 3 zile pline de muzică și evenimente interesante la Iași! Iată programul Iasi Music Experience:

Începem cu IASI Guitar Festival pe 24 august, care anul acesta vine cu o noutate: pe lângă finala Romanian Guitar Competition de la ora 10 (Sala Gaudeamus Casa de Cultura a Studentilor Iasi) se desfășoară în premieră și finala Romanian Bass Competition la ora 14 (Sala Gaudeamus). Seara ne întâlnim în parcul Palas Mall la ora 19, pentru că urmează Gala Laureaților și microrecital al câștigătorilor ediției de anul trecut. După Gală vă invităm să ascultați tinere trupe ieșene care vor interpreta melodii din filme celebre.

Pe 25 august, de la ora 17 în parcul Palas Mall are loc evenimentul unic ce adună 50 de toboșari din Iași care vor cânta simultan piese rock: Toboșariada-ediție princeps.

Tot pe 25 august de la orele 20 în parcul Palas se desfășoară concertul extraordinar al Orchestrei Iasi Music Experience condusa de dirijorul Virgil Popa, alături de grupul vocal SunnyVox dirijat de Raluca Zaharia. Tematica aleasă este „Muzică de film”.

26 august ne încântă la ora 18 cu un recital live în care se interpretează melodiile din animația Disney ENCANTO, susținut de Petran Music School și grupul vocal SunnyVox condus de dirijor Raluca Zaharia.

26 august ora 20 încheiem festivalul cu concertul de lansare al recentului album al trupei ieșene Missed Call.