Casa de Cultură a Studenților Iaşi, martie – mai 2020

 

GAUDEAMUS 2020

Festivalul Artei și Creației Studențești „Gaudeamus“ , unul dintre cele mai apreciate proiecte ale Casei de Cultură a Studenților din Iași va avea loc anul acesta în perioada 11 martie-2 aprilie 2019, în sala de spectacole care poartă același nume. Pe 26 octombrie 2019, acest proiect a obținut locul întâi lacea de-a șasea ediție a Galei Tineretului din România, pentru cel mai bun proiect studențesc derulat de Casele de Cultură a Studenților din România.

Festivalul Artei și Creației Studențești „Gaudeamus“ este un proiect implementat de Casa de Cultură a Studenților din Iași, organizat împreună cu asociațiile și ligile studențești din Iași.

www.ccsiasi.ro

 

 

UNIVERSITARIADA SPORTIVĂ 2020

În perioada 7-15 aprilie 2020, Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu organizațiile studențești din Iași organizează Festivalul ,,UNIVERSITARIADA“, eveniment prin care se promovează sporturile de echipă precum airsoft-ul, fotbalul, voleiul mixt, tenis de masă mixt, și ștachetă.

Timp de 9 zile se va realiza mai multe competiții între tinerii pasionați de sport.

 

 

 

 

FESTIVALUL STUDENȚILOR IEȘENI “FESTUDIS“ – 2020

În perioada 12-16 mai 2020, Casa de Cultură a Studenților din Iași organizează cea de-a XX-a ediție a Festivalului Studenților Ieșeni FEstudIS“, ce are ca scop participarea activă la evenimente organizate de asociațiile studențești, oferind tinerilor ieșeni oportunitatea de a se implica în cadrul mai multor evenimente variate.