Casa de Cultură a Studenților Iaşi, martie 2021

La cererea publicului Ansamblul Folcloric Studențesc ”Doina Carpaților” organizează un nou spectacol folcloric intitulat ”Marțișoare folclorice” ce va avea loc Duminică, 14 Martie 2021, începând cu ora 17:00, în Sala ”Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Membrii ansamblului vor pune în scenă trei suite pline de energie. Soliștii Patricia Lauș, Karla Ursu și Roxana Cojocaru Serea vă vor încânta cu vocile lor, iar maestrul Marinică Botea va interpreta cele mai cunoscute melodii din folclorul românesc. Evenimentul va fi moderat de actorul Andrei Ciobanu.

Menționăm că vor fi respectate toate măsurile impuse de autorități privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2!
Conform Hotărârii de Guvern nr. 35/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, (publicată în Monitorul Oficial nr.140 din 11 februarie 2021, art. 15, alin 4 și 5) suntem în scenariul galben. Prin urmare, gradul de ocupare a sălii noastre de spectacole este de 30 %.

 

Clubul de Arte Vizuale „ConceptART” al Casei de Cultură a Studenților din Iași vă invită  vineri, 19 martie 2021, ora 16:00 să vizualizați pe pagina de Facebook, expoziția de fotografie: „GRIMASE” – Portretul – Puterea expresiei, o temă care abordează  expresivitatea exagerată a trăsăturilor  feței surprinse intenționat  sau spontan, a unor  actori sau modele care transmit stări diferite .

Vă invităm să vă bucurați vizual de expoziția noastră și să nu uităm:

„Dacă deschidem un dicționar, vom găsi portretul definit drept o pictură, un desen, o sculptură, o fotografie sau o altă formă de reprezentare a unei persoane în care expresia și fața acesteia sunt predominante. Pe de altă parte, portretul devine reprezentarea anumitor trăsături ale subiectului, așa cum le vede fotograful. Putem spune chiar că printre primii observatori ai gesturilor, temperamentelor, mișcărilor și caracterului uman se află portretiștii. Scopul portretului este să ne transmită starea și detalii despre personalitatea subiectului.” – Daniel Moisii , coordonator expoziție