Ciprian Manuel Bostan #te_reprezintă până în 2020. Până atunci, vrea să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri și să însuflețească viața în stradă, a Iașului, prin cultură, sport și îmbunătățirea spațiilor verzi, din oraș.

Spune că îl interesează, în special:
1. Stimularea dezvoltării economice a Iașului, cu două componente:
– crearea unui mediu de afaceri atractiv și prietenos atât pentru marile companii, cât și pentru micii antreprenori, prin crearea de parcuri industriale și a unor facilități pentru stimularea industriilor creative;

– reducerea birocrației și transparentizarea deplină a administrației publice.

2. Creșterea calității vieții ieșenilor, pe două direcții:
– conservarea și creșterea spațiilor verzi existente, atât prin reglementări urbanistice care să asigure acest lucru, cât și prin amenajarea lor corespunzătoare;

– crearea de facilități sportive și culturale (extinderea și modernizarea pistelor de biciclete, amplasarea de mese de tenis de masă în parcurile din cartiere, construirea unei săli polivalente de capacitate mare, soluții pentru reabilitarea clădirilor de patrimoniu).

#Te_reprezintă „pentru că Iașul este orașul în care am ales să trăiesc și o fac cu plăcere de peste 30 ani. Aici am învățat, am lucrat și îmi desfășor activitatea în continuare. Aici am decis să revin, deși am avut posibilitatea de a mă stabili atât în capitală, cât și în străinătate. Aici sunt majoritatea prietenilor mei și mi-am întemeiat o familie. Tot în Iași doresc să studieze și să își construiască o carieră copiii mei, iar pentru îndeplinirea acestui deziderat sunt multe lucruri care trebuie făcute, ca orașul să se dezvolte și să devină cu adevărat atractiv pentru tinerii capabili, care să aleagă să rămână aici, în loc să plece în străinătate sau în alte orașe mai atractive în acest moment: București, Cluj, Timișoara etc.

Consider că am educația, experiența, energia și dorința necesare pentru a contribui la acest lucru.”


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali