Gabriel Harabagiu și-a propus să sprijine tinerii: „Din anul 2013, ca director al Casei de Cultură a Studenților, am colaborat cu organizațiile studențești și de tineret, iar evenimentele pe care le-am organizat împreună au contribuit la conturarea imaginii Iaşului ca oraş efervescent, oraş al tinereţii!

Gabriel Harabagiu și-a propus să sprijine tinerii. Îmi doresc ca energia și ideile tinerilor, să le transform, în viitorul cât mai apropiat, în proiecte ce pot face ca fibra Iașului să rămână plină de viaţă.

Am fost motivat de fiecare dată de ideea de a construi împreună pentru comunitate, prin prisma pregătirii mele, lucru dovedit de-a lungul timpului prin proiectele de mediu pe care le-am implementat.”

#te_reprezintă până în 2020, așa că ai dreptul și responsabilitatea să-l întrebi la ce proiecte lucrează, în mod concret.

Spune că a făcut pasul spre lumea politică pentru că „Sunt motivat de dragostea ce o port pentru Iași! Așa cum acest oraș mi-a oferit și îmi oferă în continuare o tinerețe frumoasă, acum a venit timpul sa îi întorc favoarea, să îi ofer încă o parte din ceea ce pot face pentru el, pentru noi și comunitatea noastră.”


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali