Etienne Ignat #te_reprezintă până în 2020 și își propune să acționeze pentru dezvoltarea antreprenoriatului și a turismului. Pe lista lui de priorități se află și mediul, transportul în comun și siguranța cetățenilor.

„M-am înscris și mă implic activ în Comisia Economico-Financiară și în Comisia pentru Protecția Mediului, Turism și Agricultură. Îmi doresc un Iași prietenos cu mediul, o abordare profesionistă în turism, o dezvoltare eficientă a sistemului de transport public în comun, precum și o creștere a siguranței pentru cetățenii Iașului.

Vin din mediul antreprenorial și militez pentru trecerea de la 10% la 30% din buget pentru investiții în Iași. Orașul are nevoie de investiții serioase și de o creștere economică puternică.”

Spune că a făcut pasul spre scena politică pentru că: „După ani de zile în care am fost antreprenor în domeniul fondurilor europene și am lucrat cu administrații locale din toată zona Moldovei, am decis că a venit momentul să devin consilier local și să contribui la bunăstarea și dezvoltarea orașului Iași.

De aceea, m-am implicat activ în viața politică și în proiectele de dezvoltare a Iașului și sunt hotărât să aduc adevărata schimbare, pe care mi-o doresc până la urmă ca simplu cetățean.

În calitate de consilier local, îmi doresc extrem de mult implicarea cetățenilor în luarea deciziilor și în inițierea proiectelor pentru comunitate. Îmi doresc să fiu vocea cetățenilor și să construim împreună viitorul orașului, așa cum merităm cu adevărat. Sunt tatăl Mariei Rebeca, o fetiță minunată, născută pe 1 iunie 2014, care îmi dă putere să fac mai mult pentru comunitate și, mai ales, mult mai bine.”

Ia legătura cu el, ca să afli strategia și rezultatele lui de etapă sau ca să te implici în proiecte care vizează aceleași obiective.


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali