Daniel Piftor și-a asumat, ca până în 2020, să se concentreze asupra problemelor care țin de protecția socială și siguranța ieșenilor. Uite cum argumentează:

„Cele mai importante obiective pe care doresc să mă concentrez în cei patru ani de mandat sunt cele referitoare la comisiile din care fac parte: Muncă şi Protecţie socială şi Siguranţă şi Ordine publică.

Activitatea mea în CL se va concentra în primul rând pe protecţie socială şi pe siguranţa publică din două motive: consider că siguranţa ieşenilor este la fel de importantă ca şi sănătatea, educaţia şi învăţământul. Degeaba avem cele mai bune străzi dacă nu se simţim în siguranţă pe stradă. Degeaba avem şcoli bune dacă nu ne simţim încrezători să ne lăsăm copiii să meargă să înveţe.

În ceea ce priveşte protecţia socială, cred că trebuie să protejăm bătrânii. Căminele destinate persoanelor vârstnice din subordinea Consiliului Local trebuie modernizate. Nu vorbesc doar despre investiţiile în clădirile unde acestea îşi desfăşoară activitatea, ci vreau să menţionez necesitatea de a dezvolta o serie de programe destinate socializării şi activităţilor culturale, creative, etc.

Aceste obiective se vor vedea negru pe alb în cei patru ani de mandat prin intermediul proiectelor de hotărâre pe care le voi depune, a întrebărilor, interpelărilor din plenul CL dar şi prin alte activităţi pe voi întreprinde.”

Timp de 4 ani, #te_reprezintă în Consiliul Local al Iașului, așa că îl poți contacta ca să afli „negru pe alb”, ce strategie și ce rezultate are, până acum.

Spune că a devenit consilier local, pentru ieșeni, fiindcă „sunt un ieşean în adevăratul sens al cuvântului: aici am crescut, am învăţat, m-am format şi am trăit cele mai frumoase momente. Iubesc Iaşul. Şi pentru că mi-a oferit atât de multe, consider că trebuie să răsplătesc acest oraş. Consider că prin prisma anilor de experienţă acumulaţi în câmpul muncii, dar şi în 12 ani de partid, am ce să ofer în Consiliul Local. Am cunoştinţe dobândite în ambele domenii, şi în mediul administrativ şi în cel privat, şi de aceea cred că am o viziune corectă şi realistă asupra problemelor Municipiului Iaşi.”


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali