Adriana-Violeta Găburici și-a propus ca până în 2020, să îmbunătățească activitatea Comisiei de Urbanism din CL și să creeze o schemă de facilități fiscale, care să vitalizeze mediul de afaceri.

„Principalele teme pe care doresc să mă concentrez în acest mandat sunt legate de activitatea Comisiei de Urbanism şi mediul de afaceri.

În ceea ce priveşte urbanismul, consider că sunt multe aspecte care fie trebuie îmbunătăţite, fie trebuie modificate radical.

Referitor la mediul de afaceri, cel mai important lucru cred că este realizarea unei scheme eficiente şi realiste privind facilităţile fiscale. Această măsură poate fi benefică din două puncte de vedere: atât pentru crearea unor noi locuri de muncă dar şi pentru mediul de afaceri.”

#te_reprezintă până în 2020 și o face pentru că „În mediul de afaceri am o experienţă de ani de zile. Consider că toţi aceşti ani de muncă, de cunoştinţe, de practică sunt benefici pentru administraţia publică locală. Prin experienţa mea, pot îmbunătăţi procedurile şi modul de lucru al aparatului administrativ local.

Cred că de prea mulţi ani s-au luat în considerare doar practicile şi modul de gândire a celor din administraţie, fără să fie întrebat mediul de afaceri. Ni s-au impus diverse lucruri de către nişte oameni care nu au lucrat în mediul privat. De aceea consider că este nevoie în Consiliul Local de cât mai mulţi oameni din exterior, care să ajute oraşul să se dezvolte, să vină cu viziuni noi, cu idei şi propuneri inovatoare. Acesta este principalul argument pentru care am candidat pentru o poziție de consilier local.”


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali