Vlad Ghizdovăț #te_reprezintă până în 2020. Uite ce și-a propus: „Voi milita în permanență pentru transparentizarea și eficientizarea administrației publice ieșene.

Pe termen lung, după ce Spitalul Regional de Urgență va deveni funcțional, îmi doresc să inițiez proiectul unui Spital Municipal, care să deservească zona metropolitană a Iașului.

Doresc ca acest proiect să fie un parteneriat între Primăria Municipiului Iași și UMF Iași, pentru ca acest spital să devină un centru de performanță în cercetarea medicală, dar și un loc în care să se desfășoare activități didactice la nivel european.”

Ia legătura cu el, ca să afli ce strategie are și cât de departe a ajuns, pe drumul acesta.

Te reprezintă pentru că „mi-am dorit să devin consilier local pentru a mă implica în reformarea administrației publice locale. Cred că administrația locală trebuie să devinăo instituție transparentă, eficientă, care să lucreze în interesul cetățeanului și nu în detrimental său, cum din păcate se întâmplă destul de des la Iași. Îmidoresc ca, dincolo de proiectele pe care le voi iniția sau susține pentru ieșeni, activitatea mea din cadrul Consiliului Local să contribuie la reclădirea încrederii în clasa politică.”


Sursa: NeReprezintă, un proiect CIVICA de monitorizare, evaluare și transparentizare a activității aleșilor locali