În cea mai imprevizibilă perioadă a existenței noastre, în care setea culturală a atins cote istorice pe partitura dorului, Classix Festival revine cu cea de-a doua ediție. De pe 14 până pe 18 martie 2021, la Iași are loc aventura noastră contemporană.

Revenim în scurt timp cu detalii referitoare la program, artiști și locații, precum și la modalitatea de desfășurare – în tandem cu evoluția reglementărilor privind organizarea evenimentelor.

Încrezători în posibilitatea de a crea un mediu sigur și sănătos atât pentru voi în public, cât și pentru noi, artiști, invitați, oaspeți și partenerii festivalului, dăm frâu liber imaginației și ne redefinim relația cu muzica clasică.

classixfestival.ro
facebook.com/classixFestival

Prima ediţie a festivalului, februarie 2020:
https://www.laiasi.ro/classix-festival-iasi-16-22-februarie-2020

Classix oferă o atenție deosebită în promovarea valorilor umane autentice, astfel încât vom regăsi în programele concertelor un spectru foarte larg de lucrări, variind de la opus-uri sacre spre cele dramatice și monumentale, până la jazz și zona de divertisment.

Temele concertelor sunt diverse și vor ilustra tradiții naționale, istoria orașului, promovarea diversității culturale, cât și a patrimoniului autohton la nivel național.