Christian Tour Iaşi

  1. Home
  2. »
  3. Agenţii de turism Iaşi
  4. »
  5. Christian Tour Iaşi
ChristianTour-iasilaiasi
Iași, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 1c, România
Descriere:

Christian Tour este unul din cei mai mari tour operator de vacante charter din Romania.

Este membru fondator al Memento Group of Companies, unul din cele mai mare grupuri turistice de incoming, prezent pe piata din Romania inca din anul 2011.
Christian Tour este unul dintre touroperatorii importanti din Europa Centrala si de Est si reprezinta brandul de outgoing al grupului. Cu filiale in Polonia, Ungaria, Romania, Serbia si Republica Moldova, Christian Tour are reputatia de a fi un deschizator de drumuri pentru numeroase destinatii de vacanta, prin pachetele turistice in premiera pentru numeroase state din regiune.

Memento Group integreaza branduri de turism puternice din intreaga Europa, acoperind impreuna toata gama de servicii turistice – servicii hoteliere, servicii de transport turistic, etc.

Memento Holidays – divizia de incoming a Memento Group a aparut din dorinta de a integra sub aceeasi umbrela, toate tipurile de servicii pe care le contine un pachet turistic complet. Mizand pe know how local in cateva dintre cele mai importante si atractive destinatii turistice din Turcia, Grecia si Spania, reusim sa asiguram turistilor nostri siguranta locatiilor de vacanta pe care le propunem.

Memento Hotels reprezinta segmentul de hoteluri al grupului, care are deja 3 unitati hoteliere inca din primul an. Cea din Insula Corfu si-a redeschis portile renovate si rebranduite in primavara anului 2014.

Memento Bus este compania de transport turistic a Memento Group, avand un motto clar: Calatoria ar trebui sa conteze la fel de mult ca si destinatia. Asa ca ne asiguram ca turistii nostri au parte exact de genul de transport pe care il doresc: servicii de nota 10, o flota cu cele mai performante autocare si microbuze, plus sute de destinatii din care pot alege.

Informaţii de contact