Czech In – Resto Brewery

  1. Home
  2. »
  3. Unde mâncăm
  4. »
  5. Restaurante Iaşi
  6. »
  7. Czech In – Resto Brewery
Czech In - Resto Brewery
Str. Palas nr. 7A Iași, România
Descriere:

Grupul HoReCa “La Corniche” și Staropramen au inaugurat în cadrul ansamblului Palas din Iași un nou concept de berărie restaurant.

Atât prin designul interior, cât și prin tematica produselor de bucătărie și bar, Czech In – Resto Brewery își propune să ofere o experiență plină de gust, completată de savoarea berii, pentru clienții ieșeni și pentru turiștii aflați în frumosul oraș din inima Moldovei.

Meniul de mâncare reprezintă o adevărată invitație la experiențe savuroase, atent creat după rețetele lul Chef Denis Carculea și ale lui D’Artagnan – Alex Petricean. Chef Denis Carculea este lincențiată în științe gastronomice și artă culinară la Basque Culinary University din Spania, cu stagii în locații renumite din lume, printre care amintim Restaurantul “El Celler de Can Roca” ( 3 stele Michelin) și Restaurantul “Dos Cielos” ( 1 stea Michelin).

Pentru Czech In – Resto Brewery a creat patru preparate, pe care le veți găsi sub denumirea de Staro Dish. Fie că vorbim despre cotletul de porc servit cu varză albă și castane coapte, puiul crocant umplut cu șuncă și cașcaval afumat, păstrăvul la cuptor servit alături de cartofi și sos de legume sau de fălcuța de vită cu ciuperci de pădure, toate vor oferi o experiență culinară desăvârșită. Pe lângă aceste patru tipuri de preparate speciale, meniul conceput de Chef Denis Carculea cuprinde multe alte rețete delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete, locale.

Informaţii de contact