Maviov Beauty Center & Academy

  1. Home
  2. »
  3. Servicii
  4. »
  5. Saloane hairstyle Iaşi
  6. »
  7. Maviov Beauty Center & Academy
Maviov Beauty Center & Academy
Iași, Str. Mihai Eminescu 3B, România
Descriere:

Maviov a luat fiinţă din pasiunea stilistului Ovidiu Cristea şi a mamei sale pentru hairstyling. Şi pentru că orice pasiune trebuie cultivată, palmaresul fiecăruia demonstrează faptul că pasiunea îmbinată cu experienţa dau cele mai bune rezultate.

Aşadar, doamna Virginia a realizat coafurile pentru filmul "Orient Express" regizat de Sergiu Nicolaescu (2004) şi a câştigat numeroase premii naționale şi internaționale în specialitatea coafor. Cu aşa palmares, era de aşteptat să împărtăşească din experienţa proprie şi celor care şi-au dorit să profeseze această artă, şcolarizând astfel peste 40 de generaţii de coafori din Iaşi.

Absolvent al Academiei Vidal- Sasson din Londra în anul 2000, Ovidiu Cristea este în prezent lector în cadrul Şcolii de coafură Maviov, precum şi la Academia Wella România, livrând seminariile naţionale organizate de Wella în România.

Din dorinţa de a deveni din ce în ce mai buni şi de a satisface nevoile clienţilor, am investit timp şi pasiune în crearea unei atmosfere cât mai plăcute în salon. Aşadar, de la an la an, echipa noastră a crescut de la trei la douăzeci şi cinci de angajaţi, iar locaţiile în care ne desfăşurăm activitatea au fost atent alese.

În momentul de faţă, ne mândrim cu Şcoala de Coafură Maviov ce continuă să formeze specialişti în frumuseţe. Acreditată de Ministerul Muncii şi Învăţământului, şcoala a avut peste 160 de absolvenţi, ce activează în saloane de top din ţară sau străinătate.

Program salon: 08–20

Informaţii de contact