Rolandia Travel

  1. Home
  2. »
  3. Agenţii de turism Iaşi
  4. »
  5. Rolandia Travel
Rolandia Iaşi
Str. Eternitate nr 76, Axa Business Center, etaj 4, România 700329
Descriere:

Rolandia este agentie de turism tour operatoare ce promoveaza conceptul de consultant de vacanta. Pachetele noastre au fost dezvoltate alaturi de colaboratori din tara si strainatate pentru a oferi cea mai buna alternativa in raport cu scopul si durata calatoriei.

Segmentul outgoing a fost dezvoltat pornind de la pachete ce cuprind destinatii deja consacrate, cautate de un mare numar de turisti, destinatii precum Turcia, Dubai, Thailanda, Mexic sau Spania. Timpul necesar pregatirii unei vacante este atat de important iar pentru a intelege asteptarile si pentru a oferi cele mai bune recomandari, Rolandia asculta mai intai dorintele clientilor. Un consultant de vacanta Rolandia cauta sa ofere turistilor nu doar un pachet de vacanta dar mai ales noi experiente in diferite colturi ale lumii. Propunerile noastre de vacanta sunt intotdeauna atent pregatite, bine documentate, bazanduse pe preturi competitive si cele mai bune recomandari. Experientele oferite de Rolandia sunt cele mai diverse si pot insemna o calatorie cu Transsiberianul de la Moscova la Vladivostok, o croaziera in Galapagos, o expeditie in apropierea Cercului Polar, o calatorie in Islanda - insula de gheata si foc pentru a admira aurora boreala sau chiar o vacanta initiatica intr-un trib maori in Noua Zeelanda.

Pentru segmentul corporate oferim servicii complexe, ce cuprind organizarea si participarea la congrese, targuri, conferinte, workshop-uri , simpozioane, expozitii, traininguri, misiuni economice, schimburi de experienta, teambuilding sau orice alte evenimente din categoria MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) in Romania si strainatate.

Serviciile oferite de Rolandia includ, si nu se limiteaza la: agentie de turism Iasi, consultant de vacanta, bilete concerte internationale, sejururi, circuite, vacante personalizate, turism de aventura, vacante exotice si bilete de avion catre orice destinatie din lume.