Unirea Hotel & SPA Iași

  1. Home
  2. »
  3. Cazare Iaşi
  4. »
  5. Unirea Hotel & SPA Iași
Unirea Hotel & SPA Iași
Iași, Piața Unirii 5, România
Clasificare: 4 stele
Descriere:

Amplasat în Piața Unirii, Unirea Hotel & SPA are 186 camere (138 Business Double, 42 Business Twin și 6 Suite).

Pentru oaspeții cazați în hotel, accesul la Unirea SPA este gratuit (piscină interioară, salină încălzită, saună umedă, saună uscată, jacuzzi, dușuri emoționale, fântână de gheață, zonă cardio și sală fitness Unirea Gym). În plus, se pot răsfăța cu masaje și tratamente wellness pentru beneficii complete asupra sănătății.

Adaptat cerințelor și standardelor internaționale, Centrul de Conferințe Unirea Iași include 10 săli separate cu o suprafață totală de 1005 mp. Sălile sunt multifuncționale, dotate modern și pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de ședințe, seminare și traininguri, până la workshopuri, lansări de produs și conferințe de amploare.

Restaurantul Panoramic, situat la etajul 13, oferă oaspeților hotelului o experiență culinară unică, datorată atât preparatelor culinare specifice bucătăriei tradiționale românești și celei internaționale, cât și panoramei spectaculoase asupra Iașului (360°), de la o înălțime de peste 55 metri.

Restaurantul Unirea, cu o capacitate de 240 de locuri, este locația tradițională a evenimentelor de amploare. Într-o atmosferă specială, cu o amenajare elegantă, Restaurantul Unirea vă întâmpină cu un meniu bogat în specialități culinare românești și internaționale.

Unirea Hotel & SPA pune la dispoziție o parcare modernă cu un total de 200 de locuri.

Categorii:
Etichete:
Informaţii de contact