Începem luna Mai cu cea mai așteptată sesiune!

În perioada 8-12 mai 2019, Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu organizațiile studențești din Iași organizează cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Studenților Ieșeni „FEstudIS“, eveniment care are drept scop participarea activă la evenimente organizate de asociațiile studențești, oferind tinerilor ieșeni oportunitatea de a se implica în această sesiune artistică.

FEstudIS a luat naștere în anul 2001 din dorința studenților de a-și putea exprima în diferite moduri spiritul competitiv și pofta de distracție. Prin numărul impresionant de participanți și prin varietatea elementelor organizate, FEstudIS a devenit o tradiție continuată anual cu seriozitate și entuziasm. Este știut faptul că de 19 ani studenții ieșeni asteaptă o singură sesiune, cea de la începutul lunii mai.

Ne facem auziți în tot orașul la tradiționala paradă în data de 8 mai și vom continua cu evenimente menite să unească toți studenții. Trecem în revistă activități diverse, de la laser tag, ecologizare și reciclare, stand-up comedy, seară de film, spectacol folcloric, petreceri în aer liber și până la concursul culinar StudChef.

facebook.com/Festudis