Adrian Monoranu
Adrian Monoranu
Nascut in Sibiu, aventurier prin Ardeal si Moldova, din cand in cand prin Bucuresti si prin alte capitale. PhD Lecturer la FEAA. Blogger din 2008 (Marketing in cuvinte si imagini), scrie despre subiecte si nu despre persoane. Deţine: InOras.ro
Bogdan Alupoaie
Bogdan Alupoaie
Este unul din cei mai vechi (2005) si activi oameni din online-ul si bloggingul iesean.
Detine www.iasi4u.ro – un site cu si despre ceea ce se intampla in Capitala Moldovei, cu stiri de lifestyle destinate tuturor categoriilor de varsta, din toate subiectele abordate lipseste intentionat politica.
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Blogger, scriitor, om de comunicare, PR și trainer. Scrie articole pe cele trei bloguri personale: andreeaignat.info, belva.ro și blogdeparinti.info Se consideră un Story Tailor, adică un croitor de povești care ajunge la inimile oamenilor. Îi place să pună cuvintele la joacă, să creeze conținut relevant și să poart discuții atractive.
Marius Sescu
Marius Sescu
Specialist în marketing online, cofondator al agenției Advertica, pe blog scrie din 2007 despre marketing, internet și experiențele prin care trece. Îi place să călătorească. Deţine site-ul Optzile.ro. Este născut în Roman, cu domiciliul în Bacău, dar il găsiți frecvent și prin Iaşi.