Alexandra Ușurelu revine la Iași pe 14 februarie 2018, cu spectacolul ”Lumea, cum ai vrea să fie”. Deja o tradiție, prezența Alexandrei Ușurelu la Iași, în data de 14 februarie 2018, va fi una cu totul specială, întrucât artista își invită publicul în cea mai frumoasă sală de spectacol din Iași, Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.
Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Despre concertul din 14 februarie, aceasta declară:

”Prin muzică, eu caut să fiu mai aproape de oameni și de lumea lor interioară. Lumea mea este mai frumoasă atunci când o împart cu ei prin cântecele mele, la concerte.

Avem timp limitat să facem lucruri sau să acționăm. Doar viața noastră. Nu putem face lumea cum am vrea să fie, dar putem face lumea noastră interioară curată, iar asta poate schimba apoi viziunea tuturor.

2018 îmi aduce timp pentru un nou turneu național: “Lumea, cum ai vrea să fie”.

Îl voi deschide pe 29 ianuarie, prin concertul de la Teatrul Național București, după care voi porni în țară, cu oprire pe 14 februarie la Teatrul Național din Iași.

Muzica mea se diversifică mult odată cu acest turneu. Distribuția echipei care va urca pe scenă, împreună cu mine, va fi formată din band-ul meu, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Sunt norocoasă că anul acesta am șansa de a-mi aduce muzica în Sălile Mari ale teatrelor din țară, iar concertul pe care îl voi susține sper că va emoționa publicul, așa cum mă emoționează pe mine pregătirea lui.”

Biletele la concertul din 14 februarie 2018 costă între 50 și 80 lei.


Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi
14 februarie 2018, ora 20:00