Opera Națională Română din Iași anunță deschiderea stagiunii 2022 – 2023 cu emblematicul spectacol în aer liber “Magia Serii în Sunet și Lumină”.

Aflată la a XI-a ediție, gala din acest an este specială, atât din punct de vedere al repertoriului, cât și al locului de desfășurare.

Ocrotită de cupola de stele a celui mai mare scenograf, Natura, și sub privirile unui simbol arhitectural al Iașului, Palatul Culturii, scena Operei vă invită la un regal artistic.

Efervescența, eleganța și candoarea ariilor de operă și operetă, corurile celebre, momentele coregrafice completate de lasere și focuri de artificii promit să fie reperele unui eveniment de poveste din viața culturală a capitalei Moldovei.

Pe scenă vor urca artiștii Operei din Iași și invitații surpriză, conduși de la pupitrul dirijoral de bagheta maestrului Jin Wang.

Vă așteptăm cu mare bucurie sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 20:00, să ridicăm împreună cortina unei noi stagiuni legendare la Opera Națională Română din Iași.


Luna viitoare, Opera ieșeană va oferi publicului următoarele spectacole: „Zâna păpușilor” (11 septembrie – ora 11:00), „Les pêcheurs de perles” (18 septembrie – ora 18:30) și „Carmen” (21 și 22 septembrie, ora 18:30). Ultimul eveniment din septembrie susținut de Opera Iași, „Recital de toamnă”, va avea loc pe data de 25, cu începere de la ora 18:30, în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii.