Vara ne aduce soare, caldura si multa distractie, de aceea ne-am hotarat sa ne racorim si sa dansam in noaptea de 20 iulie la un event cum n-am mai facut, intr-o locatie noua, “in premiera “ pentru noi. Si pentru ca ne plac schimbarile si diversitatea, vom veni cu o noua instalatie visual, meniuri, concursuri si premii.
Magia va fi adusa de catre :

Vinyl Speed Adjust, in premiera la Iasi, duo-ul consacrat pentru catalogul lor dominat de vinyl-uri. Asa cum sugereaza si pseudonimul lor, baietii au o afinitate deosebita pentru placi, lansand faraa doar si poate discuri de o calitate superioara.

Facand parte dintr-o categorie aparte de producatori, compozitiile lui Iulian (Ada Kaleh) combina ritmuri hipnotice cu sunete organice si bogate, ce transpun ascultatorul intr-un „prezent continuu”, deschizand calea catre un spatiu sinestezic. “Pentru mine, procesul creator este un moment de nebunie temporara”, spune Iulian. “Imi place sa lucrez cu texturi si straturi muzicale ce se unifica precum petalele unei flori de lotus, impletindu-se si despletindu-se”.


Skin Music Lounge, Iasi 20 iulie 2019
Pret bilet: 25 lei