Ieșenii sunt așteptați în noaptea dintre ani, în Piața Palatului Culturii, duminică, 31 decembrie, începând cu ora 20.00.

Capul de afiş al petrecerii în aer liber, de Revelion, organizate de Primaria Iaşi este Faydee (recital de minimum 40 minute).

Vor mai evolua Mihai Mărgineanu (recital de minimum 60 minute), Ovidiu Lipan Țăndărică, Rona Hartner și Fanfara 10 Prăjini (recital de minimum 70 minute), Dya.

La miezul nopți va avea loc tradiționalul foc de artificii, a cărui durată estimată va fi de minim 10 minute la intensitate medie şi cu final intens. În total vor fi 1.500 de lovituri, care vor ajunge la o înălțime de până la 130 de metri.

Faydee, pe numele adevărat Fady Fatrouni, este un artist de origine libaneză care s-a născut în anul 1987 în Sydney, Australia. Artistul a pășit în cariera muzicală la 19 ani, atunci când a semnat primul său contract cu o casă de discuri. Au urmat primele sale piese, „Never Saw Me Coming“, „Psycho“, „Say My Name“. Succesul internațional a venit după lansarea piesei „Can’t Let Go“, melodie ce are peste 124 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Faydee are un succes notabil pe Youtube: piesa „Habibi” (în colaborare cu Shaggy, Mohombi și Costi) are 171 de milioane de vizualizări, „Can’t Let Go” -124 de milioane de vizualizări, „Laugh Till You Cry” – 61 de milioane de vizualizări, „Maria” – 59 de milioane, iar „Catch me” – 32 de milioane de vizualizări.

Ovidiu Lipan Țăndărică (n. 31 ianuarie 1953, Iași) este un muzician, compozitor și baterist român, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock din România, Roșu și Negru și Phoenix.

Rona Hartner (n. 9 martie 1973, București) este o actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, actualmente stabilită în Franța.

Mihai Mărgineanu (n. 2 octombrie 1969, București) este un cântăreț și compozitor român de muzică folk si pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate.

Dya (n. Ioana Diana Prepeliță la data de 9 mai 1994 în Iași, România) este o cântăreață de muzică Pop, RnB și soul. La finele anului 2005, interpreta a devenit membră a grupului New Star Music, formație care a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision Junior 2006, unde s-a clasat pe poziția cu numărul șase. Ulterior, în ultima parte a anului 2008, Dya a obținut un contract de management oferit de Cat Music, preferând să urmeze o carieră pe plan independent.