Cea de-a șasea ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în zona de agrement Ciric din Iași începând de miercuri, 23 iunie, până duminică, 27 iunie. Organizatorii au pregătit cinci zile de concerte, dezbateri pe teme culturale, activități creative și recreative.

15 trupe, printre care byron, Muse, Quartet, Implant pentru Refuz, Coma, Cred ca sunt extraterestru si Vita de Vie vor fi alaturi de public pe scena festivalului in cele cinci zile de concerte.

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿:

ZIUA 1: Miercuri – 23.06
18:00 Open doors; 19:30 Alexu and The Voices Inside; 20:30 Alex & Fat Penguins; 21:45 Vița de VieZIUA 2: Joi – 24.06
18:00 Open doors; 19:30 Stema; 20:30 Via Dacă; 21:45 Cred Că Sunt Extraterestru ZIUA 3: Vineri – 25.06
18:00 Open doors; 19:30 Rockabella; 20:30 The Kryptonite Sparks; 21:45 Coma

ZIUA 4: Sâmbătă – 26.06
15:00 Open doors – DJ Set – EMANN; 19:30 Melting Dice; 20:30 Grimus; 21:45 Implant pentru refuz

 ZIUA 5: Duminică – 27.06
15:00 Open doors – DJ Set – Cel Visător; 19:30 Tourette Roulette; 20:30 Moon Museum; 21:45 byron + Muse Quartet

Continuăm să facem din toate acțiunile noastre un mare bine colectiv. Și în acest an vom fi cu toții alături de artiști și vom sprijini inițiativele caritabile, asumate la fiecare ediție.

Cea de-a șasea ediție a festivalului are drept scop reabilitarea, modernizarea și echiparea cu materiale didactice a laboratoarelor și sălilor de clasă ale școlii din satul Zmeu, comuna Lungani.

Am încercat mereu să fim friendly cu natura, iar în acest an vom deveni din ce în ce mai sustenabili, asumându-ne eforturi considerabile pentru a adera la conceptul de „Zero Waste”.
Deși acest concept reprezintă momentan o aspirație, activitățile noastre vor fi susținute și coordonate prin acțiuni și decizii responsabile, astfel încât, an de an, să atingem din ce în ce mai multe obiective ce aparțin acestui ideal. 

După cum știți deja, siguranța tuturor este prioritatea noastră, vom respecta și în acest an reglementările aflate în vigoare. Și în acest an accesul este unul restrâns, de aceea, biletele și abonamentele sunt într-un număr limitat. Participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) precum și rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore) și celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (dovedind prin test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi tip IgG efectuat cu maximum 14 zile înainte de eveniment).
Datorită partenerilor noștri #forothers, la intrarea în festival va exista posibilitatea testării cu test antigen rapid, 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui test RT-PCR sau test rapid Antigen. Pentru cei sub

Biletele sunt disponibile în număr limitat pe:
https://rocanotherworld.iabilet.ro/