Rocanotherworld este mai mult decât un festival. Este o manifestare care a pornit de la amintirea unei persoane deosebite și a ajuns să angreneze o comunitate întreagă. Oameni atât de diferiți din toate punctele de vedere, dar uniți prin simplul fapt că aderă la același ideal: de a lăsa ceva frumos în urmă, pentru restul comunității.

Rocanotherworld 2019 se extinde la 4 zile de concerte (20-23 iunie), 3 seri de muzică electronică și 2 locații în aer liber: Pârtia de Schi și Parcul Expoziției. Ne dorim atât susținerea artiștilor din diverse sfere de activare, cât și creșterea conștientizării problemelor actuale ale societății și sporirea implicării comunității în rezolvarea sustenabilă a acestora.

 

Pârtia de schi, un spațiu care găzduiește neobosit evenimente an de an, este principala cauză de anul acesta. A venit momentul să îi mulțumim pentru generozitate, pentru numeroasele dăți când ne-a primit și am trăit momente fericite alături de alți oameni, momente în care am creat conexiuni. E momentul să o răsplătim și să îi purtăm de grijă așa cum merită.

Esența Rocanotherworld se găsește în dorința fiecăruia de a fi parte din ceva mai mare, iar aceasta este rezumată prin următoarele trei principii:

Be CURIOUS – fii curios să descoperi lucruri noi, oameni noi, artă nouă, modalități noi de exprimare. Află cum îți poți aduce propriul aport pentru un spațiu care găzduiește evenimente culturale, informează-te ce poți face pentru a aduce beneficii comunității din care faci parte, îndrăznește să îți dezvolți spiritul la comun cu alți oameni, fii curios pentru natură, pentru oameni, pentru oraș.

Be DIFFERENT – fii diferit de majoritatea, afirmă-ți unicitatea alături de alți oameni care împărtășesc aceeași viziune, cea a unui oraș cultural, artistic, verde. Pune-ți amprenta pe comunitatea locală, pe natura locală, afirmă-te printre alte sute și mii de voci și alătură-te unui demers care ne privește pe toți – un spațiu cultural, artistic, pentru toată lumea.

Be for OTHERS – ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever. Numai așa putem crea un safe space pentru artă, cultură și comunitatea locală. Fă parte din ceva mai mare, get in touch with nature, să îi fii aproape în aceeași măsură în care ea te-a primit mereu.

Îi invităm pe toți cei care rezonează cu principiile Rocanotherworld să vină alături de noi și să creăm ceva frumos împreună de care ne vom bucura cu toții.

Be curious, be different, be for others. E mai mult decât un motto. E o mantră. Și nu doar pe parcursul festivalului, ci mereu.