Casa de Cultură a Studenților din Iași organizează, miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 19:00 un nou spectacol în regia lui Adrian Ștefan.
„Vis de artist” este un spectacol de dans ce dezvoltă prin mișcările trupelor de dans The Sky, Hometown și Tazu Dance, povestea dorinței ce sălășluiește în fiecare din noi, de a îmbrățișa, într-un fel sau altul, ARTA.

Cuvântul regizorului:
„A fi artist implică multă muncă, talent, sacrificiu și puțini reuseșc dar, visul de a deveni unul, l-am avut cu toții și poate de multe ori. În fiecare din noi se află un artist ce vrea să răzbată spre exterior și succes, iar asta ne face să fim cu adevărat fericiți. Eu cred în acest potențial creativ al fiecărui om și nimeni nu poate fi judecat pentru arta sau creativitatea sa. Toși au șanse egale. Firește, unii reușesc, alții nu, dar ideea e aceea de-a continua și de-a o face cu bucurie.” – Adrian Ștefan

Creativitate, imaginatie, libertate, nebunie, suflet deschis, spirit exploziv și jucăuș sunt câteva din calitățile tinerilor implicați în cadrul spectacolului „Vis de artist”.

Precizăm că, în contextul pandemic pe care îl traversăm, accesul la spectacolul „Vis de artist” se va realiza pe bază de invitație, conform prevederilor în vigoare, putând participa la eveniment doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată perioada evenimentului.