AFTERHILLS

Afterhills 2019, 23 august – 1 septembrie

Afterhills #bloom2019, cel mai mare festival de muzică din regiunea Moldovei, va avea loc la Dobrovăț (circa 25 km de centrul orașului Iași), în perioada 23 august – 1 septembrie 2019.

Ediția Afterhills 2019 se va desfășura pe parcursul a două weekenduri, la sfârșitul lunii august:

AH #dici, 23 – 25 August, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, dornici să petreacă 72 de ore, alături de cei mai în vogă artiști – Rita Ora, Don Diablo, Quintino, Sam Feldt, R3hab, CTC, Feli, Nane + mulți alții.

AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie, este weekend-ul în care vor performa artiști și trupe live – Faithless DJ Set, Fedde le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, IPHAZE, Télépopmusik, Șuie Paparude + mulți alții, într-o atmosferă chill, conturată de voie bună, workshop-uri și arte vizuale.

Pe lângă acești artiști internaționali, lineup-ul va fi completat de peste 100 de artiști naționali și internaționali.

AFTERHILLS este festivalul ce propune nu doar muzică, ci și un mini-concediu pentru toată familia. Numeroase activități, spațiu de joacă pentru copii, instalații și ateliere de artă modernă, zone de lounge, food&drinks și artiștii naționali și internaționali, toate vor face din Iași destinația lunii iunie. Pe lângă concertele de senzație, organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru participanți.

 

2019-07-18T13:26:41+00:00