Magia baloanelor – festival anual cu baloane cu aer cald

Magia Baloanelor îți propune să trăiești viața în culori, să te lași surprins de ascensiunile baloanelor cu aer cald, la răsărit și la apus, și să petreci un weekend de mai altfel. Pe cer, baloane cu aer cald și un spectacol magic ce brăzdează văzduhul în huruitul arzătoarelor; la sol, vibrații pozitive, bucurie, jocuri și activități pentru copii și adulți de toate vârstele.

Festivalul Magia Baloanelor îți propune să devii parte a magiei, să te lași cuprins de emoție și să trăiești bucuria unei experiențe unice.Imaginează-ți să vezi spectacolul magic al baloanelor cu aer cald umplând cerul cu un caleidoscop de culori, să auzi huruitul arzătoarelor în timp ce încălzesc aerul din baloane pregătindu-se de lansare, să simţi senzaţia copleşitoare de pace şi linişte, în timp ce pluteşti încotro te duce vântul, în lumina caldă a soarelui în zori şi la apus.

Cu alte cuvinte, trei zile în care voia bună poposește din nou la Războieni, un weekend în care ne lăsăm purtați de culori până sus, departe!


Războieni, Comuna Ion Neculce, Iași
mai 2019