Timpul nu există! Este o invenție cu roți zimțate, un utilaj ce macină vise. Spintecă-ți tiparele ferecate de pendule iluzorii.

Festivalul caritabil Rocanotherworld va avea loc în perioada 22-24 iunie și se va desfășura în 2 locații din Iași: la pârtia de schi și Galeria Genesis.

Pentru ediția a III-a, organizatorii propun un eveniment complex, care va include muzică, artă contemporană, design și gastronomie, unde vor concerta peste 30 de trupe live, 30 de DJs și se vor desfășura diverse activități recreative.

Așa cum a obișnuit publicul până acum, pârtia de schi – un amfiteatru între dealuri, va găzdui scena de muzică rock și indie. Noutatea ediției de anul acesta, Galeria Genesis va fi spațiul experiențelor senzoriale: workshopuri pentru artiști, instalații de artă contemporană, chill zone, street food, scenă de muzică acustică, scenă de muzică electronică, alături de alte activități creative. Galeria Genesis se află în zona fostei Fabrici Moldomobila, transformată în ultimul an de comunitatea artiștilor ieșeni într-o galerie de artă murală în aer liber.

Toți artiștii vor concerta probono în cadrul Rocanotherworld, susținând ideea caritabilă a evenimentului. Anul acesta, festivalului se alătură și 3 trupe internaționale, din Marea Britanie, Republica Moldova și Cehia. Printre trupele anunțate până acum se numără și Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Argatu’ + Mos Martin, Bodark, Denorm, E.M.I.L., Eyedrops, Exit Empire (Cehia), Jurjak, Nava Mamă, Neuronspoiler (UK), Toulouse Lautrec, We Singing Colors + more to be announced.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Detalii festival