Cu drag, dor și nerăbdare, #Rocanotherworld coboară din nou pe pârtia de ski din Iași. Energia care ghidează festivalul crește de la an la an, iar 2020 vine cu ambiții și visuri mărețe.

Rocanotherworld este un festival anual de muzică, artă și gastronomie In Memoriam Ioan Dan Niculescu (1978–2016).
Se poziționează ca un eveniment caritabil care încurajează și promovează legăturile interumane și dezvoltarea comunității.

“Rocanotherworld va fi întotdeauna un eveniment cu, despre și pentru alții, de aceea intenționăm să susținem an de an cauze diferite, care pot avea un impact real și constructiv asupra societății. Dorim ca ediția din 2018 să fie un liant între lumi și medii distincte, iar creativitatea, arta și exprimarea liberă să fie manifestate sub toate formele lor. Vă invităm pe toți să #rocanotherworld alături de noi și să vă regăsiți în acest festival altfel! ”, declară Patricia Butucel – Director Festival Rocanotherworld.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!


Iaşi, Partia de Ski, sos. Sararie nr 78.
18-21 iunie 2020