Conferinţele Afaceri.ro reprezinta cel mai mare program national de conferinte locale de afaceri si sunt evenimente care aduna reprezentantii mediului de afaceri si ai administratiilor locale si nationale pentru a stimula dezvoltarea economica echilibrata pe intreg teritoriul Romaniei.

Ele dezbat provocarile actuale din mediul de afaceri si pun accent pe oameni, modele de urmat, noutati la zi, informatie si inspiratie privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului si marketingului modern si a instrumentelor de finantare. Acestea vizeaza potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si aduc la lucru fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi.

Afaceri.ro organizează şi misuni economice cu scopul de a ajuta companiile romanesti cu potential de internationalizare. Exportatorii romani apreciaza misiunile Afaceri.ro, intrucat acestea le ofera oportunitati de a explora piete externe, de a intelege mecanismele de patrundere pe noi piete a produselor romanesti, de a lega contacte potentiale ce se pot transforma in afaceri profitabile.