Proiectul de extindere Iulius Mall a fost avizat favorabil de Comisia de urbanism a Consiliului Local. Acesta include un turn cu o înălțime de 120 metri (două niveluri în subteran, parter, 26 de etaje și un etaj tehnic) în extinderea Iulius Mall, pe actualul amplasament al parcării laterale, spre bd. Chimiei. În continuarea turnului este prevăzut un alt imobil (în fața căminelor T9 și T10) care va avea 6 etaje.

Conform planșei de reglementări urbanistice, inclusiv în zona parcării din fața Iulius Mall va fi făcută o extindere (5 etaje).  Parcările vor fi mutate în cea mai mare parte în subteran, unde vor fi amenajate aproape 1.000 de locuri, alături de alte circa 300 la nivelul solului. Zonele de acces rutier vor fi dinspre bld. Chimiei (două), bld. Tudor Vladimirescu (două), aleea Prof. Dimitrie Atanasiu (una) și aleea Prof. Gheorghe Alexa (una).

Clădirile vor oferi circa 40.000 mp de birouri de lux clasa A+, iar la parter și etajul 1 vor fi amenajate noi spații comerciale.

În prezent, cele mai înalte clădiri din Iaşi sunt: turnul Palas (73 metri) şi turnul UMF din strada Elena Doamna (65 metri), fostul sediu al UPA.